Google Mobile App

Google Mobile App 3.9.7

Alle Google diensten in één overzicht

Goed
7

Deze download is niet langer beschikbaar. We raden je aan een kijkje te nemen in de Overige internetapplicaties categorie voor alternatieve applicaties.

De Google Mobile App tovert alle diensten van Google op je BlackBerry. Denk hierbij aan directe links naar Gmail, Google Kaarten en Google Documenten. De gratis applicatie is eigenlijk een verzameling van handige links, met een paar leuke extra's.

Om gebruik te maken van de Google diensten moet je naar de betreffende websites surfen, wat natuurlijk tijd kost. Dankzij de Google Mobile App ga je echter snel naar elke dienst, zonder dat je het hele webadres hoeft in te voeren. Heb je de applicatie eenmaal geïnstalleerd dan log je in met je Google account via de link bovenin het scherm. Daarna heb je snel toegang tot je mail, kaarten en meer.

Het invoeren van websites op een BlackBerry toestel kan veel tijd in beslag nemen. Installeer je echter de Google Mobile App dan verschijnen al je favoriete diensten in één handig overzicht, zodat je ze extra snel start.

Meeste downloads Zoek & Opzoek tools voor blackberry

Meer
Google Mobile App

Download

Google Mobile App 3.9.7

Beoordelingen about Google Mobile App

Promotie×
Princess Mononoke | Cap 107 (29/08/2017) AnimaRegia Scantrad | Psychokinesis (2018)