Google Maps

Google Maps 4.18.0

Nooit meer verdwalen met je iPhone

VOOR

  • Gebruiksvriendelijk
  • Vector en satellietbeelden
  • Turn-by-turn routebeschrijving
  • Streetview

TEGEN

  • Geen fietsroutes

Excellent
9

Met de iPhone-app van Google Maps vind je snel en simpel adressen over de hele wereld. Download de gratis app op je iPhone en je verdwaalt nooit meer op weg naar vrienden, winkels en de leukste restaurants.

De app blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Na de eenmalige aanmelding met je Google-account synchroniseer je zoekopdrachten, routebeschrijvingen en favoriete plaatsen tussen je computer en telefoon. Met Google Maps vind je restaurants en winkels met een begeleidende recensie. Zo weet je niet alleen hoe je op de locatie komt, maar ook of het de moeite waard is.

Je navigeert in de kaart en tovert de zoekmenu’s eenvoudig tevoorschijn door op het menu-icoon te tikken. Hier kies je of je de route in kaart- of satellietversie bekijkt en verbind je met Google Earth. Net als in de webversie van Google Maps heb je de keuze uit een route voor auto, voetganger of met het OV. Daarnaast zie je hoe de grote wegen lopen en waar eventuele stations en haltes voor het openbaar vervoer zijn. Google Maps geeft je toegang tot live verkeersgegevens in verschillende steden. Fietsroutes ontbreken nog maar dankzij het volledige verkeersoverzicht is een tochtje met de fiets ook te plannen.

De turn-by-turn routebeschrijvingen zorgen ervoor dat je nooit meer verkeerd loopt of rijdt. Kies in Google Maps voor spraakbegeleiding, en je hebt een veilige navigator voor in de auto die je precies vertelt waar je moet zijn. Tijdens een wandeling geven de satellietbeelden een volledig overzicht van je route of de uiteindelijke plaats van bestemming. Met Street View van Google Maps zoek je mooie vakantiebestemmingen of bekijk je het huis van vrienden in het buitenland.

Google Maps voor iPhone is een mooie, overzichtelijke en handige app. Het programma is nog niet beschikbaar voor iPad, maar de komst naar iPhone is al een enorme vooruitgang. Download Google Maps en vind altijd en eenvoudig de weg.

Meeste downloads Kaarten & GPS voor iphone

Meer
Google Maps

Download

Google Maps 4.18.0

Beoordelingen about Google Maps

Promotie×
25.05.1721:52 Uhr Dirty Dancing Music (From The ABC Original Movie Event) Soundtrack256 kbit/s 0 / 08.206 Hits VID P2P DDL 0 Kommentare | Bessie (2015) 5.9/10 | Alexandra Paul