Google Maps

Google Maps

Google Maps: Android toont z’n ware kracht

VOOR

  • Navigeren met je stem
  • Beschikt over Street View
  • Waarschuwt voor files onderweg

TEGEN

  • Sommige functies locatie-afhankelijk

Uitmuntend
8

Met Google Maps voor Android wijst de webkoning je de weg. De gratis spraakgestuurde navigatie-applicatie is het onderdeel van Google Maps dat jou via GPS, gedetailleerde kaarten en gesproken aanwijzingen naar je bestemming brengt.

Google Maps Navigatie is ontzettend gebruiksvriendelijk en raadpleeg je Google Maps wel eens online, dan heeft deze Android applicatie geen geheimen. Ook in Google Maps Navigatie schakel je tussen de weergavemodi Street View, (3D-) kaarten en satellietbeelden. Bovendien combineert Google Maps traditionele GPS navigatie met een internetverbinding. Dit betekent dat alle informatie die de applicatie je verschaft, up-to-date is. Een resultaat hiervan is de functie voor weergave van de actuele verkeerssituatie op je route.

Wil je een bestemming invoeren, dan spreek je deze hardop uit en Google Maps stippelt meteen een route uit. Het is daarbij niet altijd nodig een volledig adres op te geven, want bij bekende bestemmingen heeft de applicatie aan 1 of 2 woorden genoeg. Handmatige invoer is ook beschikbaar en Google Maps Navigatie slaat desgewenst routes en locaties voor je op.

Google biedt een navigatie applicatie die niet alleen zelf aanwijzingen geeft, maar ook luistert naar jouw commando's! Ben je in het bezit van een Android dan mag je met deze app de weg nooit meer kwijt raken. Google Maps Navigatie brengt je waar je wezen moet en geeft je en passant handige informatie over je route.

Beoordelingen about Google Maps

  • door Anonymous

    maar google houdt wel continu bij waar je bent.
    ik vind het wel jammer dat google continu bij houdt waar je bent...   Meer

Promotie×
iron maiden | DAILY FUN TV | Clive Tonge