Excellent
9

FreePDF zet al je documenten om naar Adobe's beschermde PDF-formaat. Zo zijn je documenten beveiligd tegen ongewenste bewerking, maar er zijn meer voordelen. Je bewaart bijvoorbeeld moeiteloos te printen bestanden voor een ander moment. Ook zien PDF-bestanden er ongeacht het type computer overal hetzelfde uit.

Hoewel Windows claimt je document als XPS bestand op te kunnen slaan, gebeurt er bij aanklikken niets. Er zijn sowieso weinig mensen die kennis hebben van dit type bestand, de extensie is vrijwel onbekend. Wil je de complete inhoud van het scherm opslaan, dan gebruik je FreePDF. Zo print je eenvoudig een instapkaart voor je vlucht uit op een later moment, of andere plek. Een PDF bestand toont gegarandeerd op elk scherm dezelfde informatie, wat bij reguliere documenten niet het geval is.

FreePDF slaat alles wat je normaal gesproken print op. Toets simpelweg de combinatie Ctrl-P in en FreePDF staat als printer geïnstalleerd. Het enige verschil ligt hem in de wijze van printen: FreePDF slaat je document als PDF-bestand op. Nu is alles wat je wilt printen al draagbaar voordat het op papier staat. Onmisbare software voor een ieder die vaak print maar niet altijd een printer in de buurt heeft.

Beoordelingen about FreePDF

Promotie×
The Giant Mechanical Man Download subtitles for The Giant Mechanical Man | fortnite | Chloë Sevigny