Free PDF Compressor

Free PDF Compressor 1.12

Een gratis hulpmiddel om uw PDF-bestanden te comprimeren

Gratis PDF Compressor helpt u uw PDF-documenten gratis te comprimeren. Deze service is handig wanneer u de grootte van uw PDF-bestand wilt verkleinen.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Eenvoudig en eenvoudig te gebruiken
  • Gratis software

TEGEN

  • PDF's met gescande afbeeldingen kunnen moeilijk te comprimeren zijn
  • Er kunnen zich malwarekwesties voordoen

Gratis PDF Compressor helpt u uw PDF-documenten gratis te comprimeren. Deze service is handig wanneer u de grootte van uw PDF-bestand wilt verkleinen.

Waarom een ​​PDF-bestand comprimeren?

Een PDF-bestand kan om verschillende redenen worden gecomprimeerd. Over het algemeen zijn PDF-bestanden niet zo groot. Maar als ze honderden pagina's tegenkomen en meerdere afbeeldingen bevatten, kan de bestandsgrootte exponentieel stijgen. Het probleem met grote bestanden is dat ze langzaam worden geopend. Ze zijn ook niet gemakkelijk te delen of over te dragen. Computers met beperkte opslagruimte zouden moeite hebben om dergelijke PDF's op schijf onder te brengen. Wanneer u de PDF-bestandsgrootte verkleint met Free PDF Compressor, worden alle dingen die niet mogelijk zijn met een groot PDF-bestand mogelijk. Bovendien zijn kleine PDF's gemakkelijker te laden op mobiele telefoons.

Compressie-instellingen

De Free PDF Compressor-tool ondersteunt vijf compressie-instellingen. Deze worden ingesteld op basis van het eindgebruik van het gecomprimeerde bestand. Met andere woorden, de resolutie en beeldinstellingen zijn verschillend voor schermen en eBooks. Deze vereisten kunnen worden gedaan met gecomprimeerde uitgangen met lage en gemiddelde resolutie. Maar hoogwaardige PDF-compressie is nodig voor printers en pre-press. Deze hoogwaardige compressie zorgt er ook voor dat het originele kleurenschema van het PDF-bestand behouden blijft. Stel voor de laagste kwaliteit de compressiemodus in op "scherm". Voor compressie van hoge kwaliteit moet u het niveau instellen op "pre-press". Houd er rekening mee dat sommige PDF-bestanden groot zouden worden met de instelling "Scherm".

Free PDF Compressor

Download

Free PDF Compressor 1.12

Beoordelingen about Free PDF Compressor

Promotie×
Matt Houston | Hari Won, Ngô Kiến Huy Và Những Ngôi Sao Đến Từ Hành Tinh Xa Xôi | Gia Đình Việt | ... And Finally: Black Bolt