Free Folder Lock

Free Folder Lock voor Windows

Gratis software om bestanden te beschermen tegen ongeautoriseerde gebruikers

Diefstal van persoonlijke gegevens is een zeer reële zorg in deze moderne tijd. Free Folder Lock is een effectief softwareprogramma dat belangrijke informatie beschermt.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • De basisvariant van deze software is gratis te downloaden.
  • Video's en afbeeldingen kunnen indien gewenst worden gecodeerd en vergrendeld.

TEGEN

  • Deze bundel is niet compatibel met iOS-apparaten.
  • Voor toegang tot alle functies is een eenmalige betaalde download vereist.

Diefstal van persoonlijke gegevens is een zeer reële zorg in deze moderne tijd. Free Folder Lock is een effectief softwareprogramma dat belangrijke informatie beschermt.

Kernfuncties en beveiligingsfuncties

Free Folder Lock zal in feite fungeren als een extra firewall om alleen toegang te verlenen aan diegenen die geautoriseerd zijn. Omdat het zowel met 32- als met 64-bits besturingssystemen kan werken, is het flexibeler in vergelijking met andere beveiligingsbundels. Gebruikers krijgen twee primaire opties te zien. Ze kunnen de gegevens in een bestand versleutelen of ze kunnen een wachtwoord aan dergelijke documenten toewijzen. Een ander uniek voordeel is dat mappen kunnen worden verborgen voor een duidelijk beeld; een waardevolle functie wanneer een computer regelmatig door andere personen wordt gebruikt.

Draagbare bescherming

Free Folder Lock kan worden gebruikt in combinatie met andere opslagapparaten zoals cd's, dvd's en USB-sticks. Het werkt ook met mediabestanden, inclusief video's en afbeeldingen. Houd er rekening mee dat de basisversie van dit programma gratis te gebruiken is. Een premium toevoeging is beschikbaar voor degenen die willen genieten van geavanceerde niveaus van bescherming.

Meeste downloads Wachtwoordbeheer voor windows

Free Folder Lock

Download

Free Folder Lock 1.1.8.8

Beoordelingen about Free Folder Lock

Promotie×
96W Power Supply Charger Universal for Laptop AC Adapter Asus Dell HP Acer Sony | GPL-24T Lifeline AGM Batterie | 19,139 04:11 Taqwa Fitri Carlina