Forza Horizon 4 Demo

Forza Horizon 4 Demo voor Windows

Een voorproefje van het Forza-leven

Forza Horizon 4 Demo is een racegame in de open wereld , ontwikkeld door Playground Games en uitgegeven door Microsoft Studios. De demo laat spelers een deel van de inhoud zien die beschikbaar is in het racegame.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Ervaar dynamisch weer en seizoen
  • Probeer als Forza Horizon 4 soepel loopt
  • Ontdek of Forza Horizon 4 het waard is om te kopen
  • Rijd op wegen voor de lol

TEGEN

  • Race alleen op het platteland
  • Ontbreekt complete functies
  • Sommige automerken zijn niet beschikbaar vanwege licenties
  • Vereist Microsoft-account

Goed
7

Forza Horizon 4 Demo is een racegame in de open wereld , ontwikkeld door Playground Games en uitgegeven door Microsoft Studios. De demo laat spelers een deel van de inhoud zien die beschikbaar is in het racegame.

Rijden in het seizoen

Forza Horizon 4 Demo heeft voornamelijk een dynamisch weersysteem en wisselende seizoenen omdat spelers vrijelijk het fictieve landschap van het Verenigd Koninkrijk doorkruisen. Spelers kunnen rijden in de winter, lente, zomer en herfst, waardoor de seizoenen constant veranderen. Een andere nieuwe functie is de gesynchroniseerde gedeelde wereld waar spelers op een live weg met andere 72 spelers communiceren. Het hebben van een gedeelde wereld betekent dat spelers dezelfde weers- en seizoensveranderingen ervaren. Spelers worden gevraagd wanneer het weer verandert, zodat ze weten of een gebied ontoegankelijk wordt. Sommige van die geheime plekken zijn opgedroogde vijvers en bevroren meren.

Every Car Enthusiast's Dream

Het belangrijkste voordeel van het testen van de gamedemo is om te testen of hun gameconsole of computer de hoogwaardige inhoud van Forza Horizon 4 aankan. Beginnende bestuurders kunnen dit spel ook proberen om ervaring op te doen, zelfs als het op een virtuele weg is. Naarmate de technologie verbetert, zullen ook de visuals voor Forza Horizon 4, casual en hardcore spelers, elk decor waarderen dat ze hebben gemaakt voor hun plezier. Ze zullen onder de indruk zijn van de realistische omgevingen die de racegame voor iedereen heeft gepresenteerd. Het racespel wordt geleverd met een snelheid van 60 frames per seconde, wat zeer visueel verbazingwekkend is met betrekking tot modern gamen. Het racespel onderhoudt een aantal van de goed erkende inhoud en functies van Forza. Spelers kunnen meer dan 450 auto's verzamelen en wijzigen onder licentie van de merken die samenwerken met Playground Games en Microsoft Studios. Spelers kunnen racewagens, offroad-voertuigen, vrachtwagens en alles op vier wielen proberen. Hoewel ze misschien verbaasd zijn dat sommige bekende automerken uit de vorige games ontbreken vanwege licentiekwesties. Ze mogen hun auto's aanpassen en foto's maken voor in-game documentaires, en spelershuizen en autobedrijven kopen.

Gewoon Pure Racing

Spelers kunnen er ook voor kiezen om vrij rond te rijden en de lokale bevolking van het platteland van het Verenigd Koninkrijk te verkennen. Ze kunnen solo in de offline modus rijden of met andere racen. Een andere functie die is gebleven van de Horizon-serie is de aangepaste races en routes. Deze twee functies laten spelers toe om hun eigen aangepaste races en routes te hebben. Ze kunnen vrij plaatsen welke wegen anderen kunnen nemen, waar het volgende checkpoint zich bevindt en nog veel meer. Ze kunnen ze net zo goed delen met andere spelers om uitdagingen aan te gaan. Voor solisten kunnen ze de racemodus van de racegame proberen, waarbij ze proberen bepaalde doelen zoals tijdritten op te heffen of de eerste plaats te bereiken.

Meer dan solo rijden

Het spel heeft sociale functies waarmee spelers kunnen deelnemen. Met zijn Horizonverhalen kunnen spelers uitdagingen bijwonen van de personages van Horizon Festival. De Horizon Life biedt stimulansen voor spelers om doelen te voltooien en hun gameplay via Mixer te streamen. Spelers kunnen verzamelen en communiceren in Forza's officiële forums om alles met betrekking tot het spel te bespreken. Iedereen kan tips leren, gelijkgestemde individuen ontdekken en technieken voor het personaliseren van mensen delen. Sinds streaming en het spel een trending-carrière aan het worden is, kunnen spelers uiteindelijk hun eigen identiteit en bekendheid vinden met dit spel terwijl ze in stijl rijden. Als spelers tevreden zijn met wat Forza Horizon 4 Demo voor een beperkte tijd heeft aangeboden, kunnen ze uiteindelijk het spel kopen en de volledige functies ervaren.

Exclusief moment van thematisch rijden

Forza Horizon 4 Demo geeft iedereen een glimp van hoe een Horizon Superstar aanvoelt. De ervaring is beperkt maar het zal spelers helpen om te beslissen of ze het volledige spel willen kopen of niet.

Meeste downloads Racespellen voor windows

Forza Horizon 4 Demo

Download

Forza Horizon 4 Demo varies-with-device

Beoordelingen about Forza Horizon 4 Demo

Promotie×
energy economics - 1377 Words | Accepts Offers | Joyfay® Large Teddy Bear XXL Giant Teddy Bear Plush Toy 100/120/160/200/230 cm