Fortnite Battle Royale

Fortnite Battle Royale voor Android

Fortnite: Battle Royale komt eindelijk naar Android

Verheug u, mobiele gamers! De langverwachte-maar-nog-hete, gratis en leuke Fortnite: Battle Royale is nu beschikbaar op Android-apparaten . Download de app rechtstreeks vanaf de Softonic-website! En terwijl u wacht tot de installatie is voltooid, vindt u hier een nuttige beoordeling.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Een directe poort voor een geweldige game
  • Een intuïtieve, responsieve interface
  • Trouwe audio en visuals
  • Het is Fortnite!

TEGEN

  • Bouwwijze is een uitdaging
  • Batterij vampier
  • Touch-gebaseerde interactie is wennen
  • Valt net onder de computer / console-versies

Verheug u, mobiele gamers! De langverwachte-maar-nog-hete, gratis en leuke Fortnite: Battle Royale is nu beschikbaar op Android-apparaten . Download de app rechtstreeks vanaf de Softonic-website! En terwijl u wacht tot de installatie is voltooid, vindt u hier een nuttige beoordeling.

De instelling

De Fortnite van Epic Games: Battle Royale voor Android is bijna identiek aan de IOS-release , die zelf een trouwe mobiele spiegel is van de console en de pc / Mac- titel. Spelers vinden zichzelf in de luchtbus gedropt op een eiland met verschillende secties en gebouwen en moeten scramble om wapens, gadgets en bronnen te vinden die hen zullen helpen te overleven en hun medespelers te domineren. Er zijn drie modi beschikbaar: Solo , waarmee je tot 99 andere spelers kunt spelen; Coöperatie , waar je met drie anderen samenkomt voor enkele gewelddadige oefeningen voor teambuilding; en 50 tegen 50 , wat een massale territoriumoorlog is van basisopbouw en vuurgevechten.

Net als de eveneens populaire Player Unknown: Battlegrounds , is er weinig kans om te kamperen en te verbergen, omdat een willekeurige, opdringende storm het speelveld tijdens de wedstrijd versmalt. In tegenstelling tot die andere titel, laat Battle Royale spelers toe om structuren te bouwen om hoger gelegen gebieden te bereiken, bruggen te verdelen of verdedigingen te creëren tegen de aanvallen van hun medespelers. Spelers verzamelen de middelen voor deze structuren door bestaande huizen en gebouwen, planten en obstakels uit elkaar te halen.

De gameplay

Fortnite: Battle Royale voor Android lijkt veel op zijn IOS-tegenhanger en deelt dezelfde interface-opties en algehele speelstijl. Hoewel het mogelijk niet overeenkomt met de grafische mogelijkheden van een grotere machine, is de mobiele versie mooi genoeg en krachtig genoeg om met een redelijke resolutie op hetzelfde niveau weer te geven.

Spelers gebruiken een digitale joystick in de linkeronderhoek van het scherm om te bewegen, slepen in het hoofdscherm om te richten en te tikken om te vuren. Alternatieve configuraties maken ook speciale schermknoppen voor de bakfunctie mogelijk. Knoppen om te hurken, te springen en om te schakelen tussen de bouw- en gevechtsmodus zijn allemaal op een intuïtieve manier te vinden, en de speler hoeft nooit zijn vingers te ver uit te rekken om op een knop te drukken die ze nodig hebben.

Als je Battle Royale nog niet op IOS hebt gespeeld, zul je het verrassend gemakkelijk vinden om je te verplaatsen en in contact te komen met de omgeving . Als je ergens heen gaat, wordt het opgepakt als je ruimte hebt. Deuren worden automatisch geopend wanneer je ze tegenkomt. Als je een item in je inventaris hebt dat je niet wilt, klik en sleep het weg om ruimte te maken. Alles in de omgeving waarmee u kunt communiceren, krijgt een pop-upknop wanneer u dichtbij komt, zodat u geen enkele frustratie hoeft te verliezen over waar u precies op het scherm wilt raken.

Vechten in de mobiele versie is een beetje onhandiger dan in de console / computerversie - wat volkomen begrijpelijk is, omdat spel op het aanraakscherm de precisie van toetsenborden en controllers mist. Om dit te compenseren, volgt het spel automatisch tegenstanders die je aanvalt, wanneer ze zich op een bepaalde afstand van het midden van je scherm bevinden. Hoewel dit in het begin frustrerend kan zijn om aan de slag te gaan, zullen spelers er snel aan wennen de auto-track voor hen te laten werken en wordt gevechten eenvoudiger (en hopelijk succesvoller).

Een slim en intuïtief aspect van de mobiele versie is een geluidslocatie die in een boog rond je personage verschijnt en je de richting en het type (wapens vuur, voetstappen, schat) van geluid in de buurt toont. Aangezien de meeste telefoons slechts een bescheiden luidspreker hebben op een vaste locatie, is het een leuk soort visuele keu om u altijd op uw hoede te houden.

Een van de meer bevredigende aspecten van Fortnite: Battle Royale voor Android is dat het een pure poort is. Je vindt allemaal dezelfde wapens, gadgets en power-ups en op dezelfde gebieden. Als je verbinding maakt met je belangrijkste Epic Games-account, heb je toegang tot je bestaande spelersprofiel met alle dezelfde gekochte cosmetica en skins. Vooruitgang in de ene is vooruitgang in de andere. Met de opmerkelijke uitzondering van de interface en bedieningselementen, is de ervaring van het spelen van Fortnite op geen enkele manier gefilterd of gedegradeerd. Terwijl andere populaire spellen vanaf de basis beginnen met het maken van mobiele edities in een toegankelijke, soortgelijke geest, heeft Epic Games hun populaire shooter-bouwer direct overgezet naar je draagbare apparaat.

Toch zijn er enkele nadelen

Jammer genoeg zullen spelers die graag bouwen in de pc / Mac en console-edities van het spel het in de mobiele versie moeilijker vinden om te bouwen . Ondanks hoe goed het spel overgaat naar een mobiel platform, toont dit aspect van de titel echt de beperkingen van op aanraking gebaseerde gameplay. Vuren op een vijand is één ding; positionering van uw muur, hellingbaan of plafond zoals u dat wilt is een taak waaraan u veel moet wennen. Toch maken veel spelers er het beste van, en je zult dezelfde indrukwekkende forten en structuren zien - al is het maar een beetje langzamer om te maken.

Eerlijke waarschuwing: hoewel dit bedoeld is als een mobiel spel, met alle gemak om het altijd en overal te kunnen spelen, is het toch een batterijzwijn. Houd een oplader of mobiele oplaadstation in de buurt als u van plan bent om meer dan een paar wedstrijden tegelijkertijd af te spelen. Evenzo lijkt het spel enige moeite te hebben met lag wanneer het niet is verbonden met een speciaal, sterk wifi-signaal. De vertraging kan sporadisch zijn, maar zal je ervaring af en toe op kritieke momenten tot stilstand brengen, vooral wanneer er veel andere spelers in een gebied zijn met hun wapens op jouw weg gericht.

Als je van Fortnite houdt: Battle Royale en een mobiel Android-apparaat hebt, waarom lees je dan nog steeds deze recensie?
Fortnite Battle Royale

Download

Fortnite Battle Royale 1.0

Beoordelingen about Fortnite Battle Royale

Promotie×
showstopperera | Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu English Subbed | 非我族类