FireFTP

FireFTP (Firefox addon) 1.0.10

FTP server in je browser

VOOR

 • FTP-en vanuit je browser
 • Eenvoudige interface

TEGEN

 • Geen

Excellent
9

FireFTP is een server, geïntegreerd in Firefox. FTP maakt het online uitwisselen van bestanden gemakkelijk en er zijn tal van programma's beschikbaar die dit klusje klaren. FireFTP maakt het echter nóg gemakkelijker: de gratis software opent een venstertje naar locaties op internet vanuit je webverkenner!

Sleutel je geregeld aan je website dan heb je FTP-software nodig om de bouwstenen op het net te mikken. Geert beschrijft de werking van dit type software tot in de puntjes in zijn recensie van FileZilla, schrijver dezes is echter helemaal weg van FireFTP. De applicatie positioneert zichzelf in het menu Extra's van Firefox en voelt zich helemaal thuis in je browser. Klik simpelweg op het icoontje en een overzichtelijk scherm opent.

FireFTP is opgedeeld in twee schermen: links de mappen op je harde schijf, rechts de doelmappen op het web. Klik je op connect dan schiet er een venstertje open waar je je loginnaam en wachtwoord deponeert en presto! Het verplaatsen van bestanden geschiedt volledig volgens het sleep-en-drop-principe; de muis is hier je beste vriend.

FireFTP vergemakkelijkt het online zetten van bestanden zodanig, dat het achter dit bureau niet meer op andere wijze gebeurt. De software staat in een nanoseconde geïnstalleerd en vereist niet meer dan het invullen van je gegevens en wat vaardige muisbewegingen. FireFTP is één van die waar je na gebruik echt niet meer zonder kunt.

Meeste downloads Extensies & Tools voor windows

Meer
FireFTP

Download

FireFTP (Firefox addon) 1.0.10

Beoordelingen about FireFTP

 • door Merijn de Boer

  Instructies voor installatie.
  @Digibeet: we hebben de methode voor downloaden aangepast en alles wat je hoeft te...   Meer

 • door Anonymous

  Werkt niet helaas.
  Op mijn computer is ie met alles te openen zeker behalve met firefox gek genoeg. Nergens sta...   Meer

Promotie×
Robert Clarence Irwin | Tölz Bauernstube Antike Entwürfe Tölzer Möbel Bauernmalerei Aus Sammlung Wien | Random Article