Firefox

Firefox 3.6.28

Intelligente browser met snelheid en slimme adresbalk

VOOR

  • Duizenden add-ons
  • Snelle browser
  • Lage geheugenconsumptie

TEGEN

  • Soms instabiel

Excellent
9

Firefox is de gratis browser van Mozilla en een graag geziene gast op computers over de hele wereld. De webverkenner zit standaard in diverse versies van Linux maar ook Windows-sympathisanten hebben de snelle software in de smiezen. Dit is de oudere stabiele versie van Firefox, zoek je de nieuwste versie dan vind je deze hier.

Mozilla's browser kent een grote fanschare, wat deels te danken is aan de hoge snelheid en lage geheugenconsumptie. In vergelijking met Internet Explorer is dit een groot pluspunt. Firefox biedt daarnaast een aantal leuke extra's, waaronder verplaatsbare tabbladen (van het ene scherm naar het andere) en duizenden add-ons.

Firefox slaat tabbladen desgewenst op, inclusief alle informatie. Bij foutmeldingen of tijdgebrek zet je de browser dus zonder (grote) gevolgen uit. De adresbalk is intelligent: websites zijn terug te vinden door steekwoorden uit de pagina in te voeren in de adresbalk.

Waar je voorheen nog wel eens een plug-in nodig had voor het afspelen van video behoort dit in Firefox tot het verleden. De browser heeft ingebouwde video-codecs ('websleutels' voor het lezen van videobestanden), waardoor je vrijwel geen extra software hoeft te installeren.

Firefox is snel, betrouwbaar en veilig. In combinatie met de instelbare toevoegingen is de slimme webverkenner wellicht de meest veelzijdige aan de browserhorizon. Firefox werkt zichzelf regelmatig bij, en krijgt bij zo'n update steeds meer functionaliteit.

Firefox

Download

Firefox 3.6.28

Beoordelingen about Firefox

  • door Anonymous

    eigenlijk jammer ie5 als ondergrond.
    die firefox is niet echt stabiel het laat ook een groot track spoor na. ik ...   Meer

Promotie×
25.09.1709:49 Uhr Twin Peaks - Music From The Limited Event Series Soundtrack256 kbit/s 0 / 03.856 Hits VID P2P DDL 0 Kommentare | Torrents de la semaine | Никто / Nobodies [S02] (2018) HDTVRip 720p | ColdFilm