Final Fantasy VII

Final Fantasy VII

Het beste spel ooit gemaakt?

VOOR

  • Enorme wereld
  • Uitgebreide gameplay

TEGEN

  • Véél te kort!

Essentieel
10

Ja, volgens velen is Final Fantasy VII (FF7) het beste spel ooit gemaakt. Het is een role playing game van epische proporties. Je speelt Cloud Strife, een ex-SOLDIER (een militaire orde), die een zakcentje wil bijverdienen door terroristische aanslagen te plegen voor een organisatie genaamd AVALANCHE. Geheel ongewenst escalereert de situatie (waar je midden in verzeild bent geraakt) en lijken de machthebbers de gezondheid van de planeet te bedreigen. Zo erg zelfs dat je je gedwongen ziet om de strijd tegen je oude leermeester Sephiroth aan te gaan.

Veel gamers hebben in 1997 weinig zonlicht gezien door het spelen van Final Fantasy VII. Het spel was zo immens groot dat je er tal van uren aan kwijt was en dat alleen om de standaard verhaallijn uit te spelen. Naast turn-based gevechten, moest je in Final Fantasy VII grotten doorzoeken naar geheime wapens, snowboarden -om uit de handen van de slechteriken te blijven- en je gaat zelfs nog even de ruimte in! Met tal van mini-games heeft Final Fantasy VII de meest uitgebreide gameplay denkbaar.

Het verhaal van Final Fantasy VII is véél te lang om hier te bespreken, maar dit beleef je nu gelukkig zelf met deze remake. Alles is hetzelfde gebleven (geluid, verhaal en graphics) al zijn er enkele dingen toegevoegd. Zo zijn er zogenaamde achievements -iets dat je veel op consolegames of bij spellen op Steam ziet- en character booster. Deze laatste zorgt er voor dat je spelers sterker en fitter zijn. Tevens sla je jouw progressie online op via de toepasselijke cloud saves.

15 jaar na dato komt Final Fantasy VII dan eindelijk uit op de pc. De graphics zijn misschien niet al te modern meer (al zien de cutscenes er nog steeds netjes uit) maar de speelbaarheid is tot op heden nog niet geëvenaard. Er zijn dan ook veel fans die deel 7 als de allerbeste Final Fantasy bestempelen. Dus waar wacht je nog op? Download Final Fantasy VII snel en beleef het zelf!

Meeste downloads Rollenspellen voor windows

Meer
Final Fantasy VII

Download

Final Fantasy VII

Beoordelingen about Final Fantasy VII

Promotie×
TV/Radio | One Number Away - Luke Combs | download lyra virtual assistant apk