FIFA Soccer: Gameplay Beta

FIFA Soccer: Gameplay Beta voor Android

Ben je klaar voor het nieuwe seizoen?

Voetbalfans hebben nog een reden om zich te verheugen over de nieuwste toevoeging aan de lijst met FIFA- spellen van EA Games. FIFA Soccer Gameplay Beta geeft je de kans om te genieten van een spannender spel met zijn verbeterde graphics en competitieve voetbalwedstrijden.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Realistische spelfysica
  • Responsieve en gevoelige besturingselementen
  • Indrukwekkende graphics
  • Uitdagende speltypen

TEGEN

  • Er zijn maar weinig cursussen beschikbaar in de zelfstudiemodus
  • Geen multiplayer-modus
  • Repetitieve soundtrack
  • Ondersteunt alleen het gezichtspunt van een derde persoon

Uitmuntend
8

Voetbalfans hebben nog een reden om zich te verheugen over de nieuwste toevoeging aan de lijst met FIFA- spellen van EA Games. FIFA Soccer Gameplay Beta geeft je de kans om te genieten van een spannender spel met zijn verbeterde graphics en competitieve voetbalwedstrijden.

Domineert de voetbalvelden

Er is meer dan een manier waarop je optimaal van dit spel kunt genieten, dus bereid je voor op het uitproberen van alle voetbalwedstrijden waaraan je kunt deelnemen. FIFA Soccer biedt verschillende spelmodi waarmee je verschillende soorten gameplay kunt spelen, allemaal gewoon zo opwindend als de ander. Om te beginnen kunnen degenen die voor het eerst spelen, beginnen met het voltooien van cursussen waar ze bewegingen en technieken kunnen leren. Ze kunnen ook vertrouwd raken met de bedieningselementen, bewegingen en het algemene gevoel van het spel. We zouden zeggen dat het voltooien van cursussen een heel goede manier is om je voor te bereiden op de voetbaltoernooien in andere speltypen en daarom wordt aanbevolen om eerst te proberen voordat je verdergaat. Nu, je zou kunnen denken dat het spelen van de cursussen saai is. We moeten anders zeggen. De cursussen zijn misschien niet zo intensief als de eigenlijke wedstrijden, maar ze zijn nog steeds uitdagend genoeg om je gefocust en bezig te houden. Nieuwe trucjes leren is leuk, vooral als je ze na zoveel pogingen kunt perfectioneren. Een van de bewegingen die je in de cursussen leert, is weten hoe je je doel kunt verdedigen en de bal terug stelen van het andere team. Dit is erg belangrijk en je zult dit zeker nuttig vinden als je het FIFA-speelveld betreedt. Deze spelmodus is in feite een tutorial voor beginners, maar je uitvoering is getimed en gemeten door punten, dus er is geen reden om dit deel van het spel te omzeilen. Oh, voordat we het vergeten, zal het voltooien van cursussen ook FIFA-spelers ontgrendelen ! Dus sla niet over, oké?

Zodra je alle cursussen hebt voltooid en een sterk team hebt samengesteld, kun je nu meedoen aan toernooien . Kijk of je bekwaam genoeg bent om het kampioenschap te winnen met de andere spelmodi waar je vecht tegen andere echte FIFA voetbalspelers. Je kunt de Real Time PVP -spelmodus proberen als je een een-op-een-wedstrijd wilt spelen met een andere speler. Als je liever met een team speelt en je eigen spelers sterker wilt maken en hun algehele score (OVR) wilt verhogen, is er een 11 tegen 11 teammatch beschikbaar. Een ander teamspel dat u kunt proberen, is de VS Attack-modus, waarin uw team het gevecht aangaat met het team van een andere speler. Ten slotte is de Live-evenementen een spelmodus waarin je dagelijkse uitdagingen kunt voltooien om meer spelers te ontgrendelen of freebies te winnen. Onnodig te zeggen dat alles wat je hebt geleerd in de tutorial-modus van het spel onvermijdelijk zal worden uitgeprobeerd en getest in deze verschillende wedstrijden en toernooien.

Alles komt goed uit

Zonder zijn indrukwekkende graphics, duidelijke beelden en responsieve bediening zal FIFA Soccer Gameplay niet zo plezierig zijn als het is. Gelukkig is het in staat om een ​​zeer opwindende en spannende gameplay te leveren dankzij deze prachtig gemaakte elementen. De realistische spelfysica en personageontwerpen maken het spel ook boeiend.

FIFA Soccer: Gameplay Beta

Download

FIFA Soccer: Gameplay Beta 1.0

Beoordelingen about FIFA Soccer: Gameplay Beta

Promotie×
Policial em Apuros (Ride Along) 2014 | Japanese | download The Walking Dead No Man's Land latest apk