Feyenoord App

Feyenoord App 1.4

Hand in hand voor Feyenoord App

VOOR

  • Uitgebreide informatie
  • Geeft opstelling vooraf

TEGEN

  • Geen video's

Uitmuntend
8

De gratis Feyenoord App is een applicatie voor je iPhone, iPod of iPad, die je op de hoogte houdt van het reilen en zeilen van de voetbalclub uit Rotterdam Zuid. Deze app is vergelijkbaar met de Eredivisie App, alleen richt deze zich enkel op Feyenoord. Ben jij een trouw lid van Het Legioen, lees dan snel verder!

In een strak vormgegeven interface vind je alle beschikbare informatie. De Feyenoord App vertelt je niet alleen het laatste nieuws, maar geeft je ook gedetailleerde wedstrijdverslagen en nog veel meer. Alles wat maar met Feyenoord te maken heeft vind je dus terug in de Feyenoord App. Zo lees je al ruim voor een wedstrijd begint de opstelling via je iPhone. Als Feyenoord-supporter zonder wedstrijdkaartje hoef je dus niet meer thuis te blijven (aan radio 1 of teletekst gekluisterd) om je club te steunen.

In tegenstelling tot de Eredivisie App bekijk je met de Feyenoord App geen video's. Gelukkig is er wel een uitgebreide nabeschouwing (in tekst) zodat je alsnog een goed beeld krijgt van het wedstrijdverloop. Voor de echte fan met slecht richtingsgevoel zit er overigens ook een Google Maps-functie op die je laat zien waar de Kuip staat.

Ben je fan van Feyenoord én in het bezit van een iPhone, iPod of iPad? Dan is de Feyenoord App een must. Het verschaft je alle informatie over je club in een mooie rood-witte interface.

Feyenoord App

Download

Feyenoord App 1.4

Beoordelingen about Feyenoord App

  • door Anonymous

    Wanneer voor WIndows phone beschikbaar.
    Geen mening maar een vraag: wanneer komt er überhaupt iets over Feyenoor...   Meer

Promotie×
Beyond Light Years | Blossom in May | GTA San Andreas by Igruha