Feedly Reader

Feedly Reader 29.0.0

Lees je nieuws als in een digitaal tijdschrift

Feedly Reader is een gratis RSS-reader de iPhone en iPad. Met de app abonneer je je op diverse newsfeeds en lees je de inhoud van je favoriete websites.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Heldere vormgeving en navigatie
  • Integratie met andere toepassingen

TEGEN

  • Niks noemenswaardigs

Uitmuntend
8

Feedly Reader is een gratis RSS-reader de iPhone en iPad. Met de app abonneer je je op diverse newsfeeds en lees je de inhoud van je favoriete websites.

Altijd je nieuws bij de hand

Zoek je een goede RSS-reader, dan stelt Feedly niet teleur. De app toont alle berichten van je favoriete websites in een schitterende interface.

Het grote voordeel van Feedly Reader is de mogelijkheid om te synchroniseren met andere websites. Zo combineer je Feedly met Twitter en post je nieuwtjes op Google+ of Facebook. Geen tijd om alles in één keer te lezen? Dan bewaar je de geselecteerde onderwerpen voor later.

Maakte je eerder gebruik van Google Reader, dan synchroniseer je met één klik al je mappen en RSS-feeds uit die reader met Feedly. Feedly Reader zelf beschikt ook over een enorme hoeveelheid aan nieuwsbronnen, van wereldnieuws tot sport tot technologie.

Overzichtelijke interface

Feedly Reader laar zich eenvoudig en intuïtief bedienen. Het grootste deel van het scherm wordt in beslag genomen door de nieuwsberichten. Wil je je feeds beheren of naar de instellingen gaan, dan veeg je naar links. Veeg je naar rechts, dan vind je een zoekmachine en krijg je toegang tot andere diensten en websites.

Mooie interface

De ontwikkelaars van Feedly leggen sterk de nadruk op het uiterlijk van hun toepassing. Met vier verschillende kijkmodi, bepaal je zelf hoe je nieuws wordt getoond.

De interface is helder, de menu's duidelijk te lezen. De app draait soepel en vrij snel.

Een waardige opvolger voor Google Reader

Feedly Reader voor Android is een aanrader voor iedereen die RSS-feeds op zijn iOS toestel wil lezen. De interface is duidelijk en bovendien zeer mooi en met alle extra functies is het makkelijker dan ooit om content te delen en je feeds te beheren. Absoluut de moeite waard.

Feedly Reader

Download

Feedly Reader 29.0.0

Beoordelingen about Feedly Reader

Promotie×
Les Indestructibles 2 2018 | Jack Back | Documentaries 3