FallDown

FallDown (BB) 1.4.0

Met een balletje over platformen rollen

VOOR

  • Simpel en leuk

TEGEN

  • Grafisch niet zo sterk

Goed
7

FallDown! is een behendigheidsspelletje met een balletje en lijnen. Dat lijkt eenvoudig, maar blijkt nog een hele klus met zoveel gaten in de 'weg'. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk naar de onderkant van het scherm te geraken. Bij toestellen met een aanraakscherm beweeg je het apparaat om de bal te besturen en bij andere telefoons gebruik je de trackball.

Heerlijke spellen zijn het; die met eenvoudige opzetjes en een heerlijke, verslavende werking. FallDown! is zo'n titel, waarbij je na een half uur spelen beseft dat je pret hebt door een balletje langs lijnen te bewegen. Het doel in FallDown! is simpel: beweeg de bal en laat deze door gaten vallen, terwijl het speelveld naar beneden glijdt.

FallDown! is eenvoudig maar het spel biedt kosteloos vertier. Het is zo'n spelletje dat je aan vrienden laat zien, waarna iedereen ook een keertje wil spelen. De besturing met de bewegingssensor (nieuwere toestellen) verloopt prima en vereist niet meer dan concentratie en wat zin in digitale ongein. Vooral van dat laatste is véél te veel aanwezig op onze redactie. Nu snel terug naar FallDown!, het veld glijdt gestaag verder!

Meeste downloads Actiespellen voor blackberry

Meer
FallDown

Download

FallDown (BB) 1.4.0

Beoordelingen about FallDown

Promotie×
This Is Spinal Tap | Square Cut Nails 200 Rustic 2-1/4” Long Nos Rusty Primitive 2lbs + | Overboard