Messenger

Messenger (Facebook Messenger)

Officiële Facebook chat-app voor Windows Phone

Met Facebook Messenger voor Windows Phone klets je nu ook op je Windows Phone gemakkelijk met al je Facebook-vrienden.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gebruiksvriendelijk
  • Ondersteunt groepsgesprekken
  • Foto's delen
  • Stickers sturen
  • Push-notificaties

TEGEN

  • Geen sproken berichten
  • Alleen chatten met Facebook-contacten

Uitmuntend
8

Met Facebook Messenger voor Windows Phone klets je nu ook op je Windows Phone gemakkelijk met al je Facebook-vrienden.

Waarom zou je Messenger gebruiken?

Chat je veel met vrienden op Facebook, dan is Messenger een betere keuze dan de Facebook app zelf. Net als bij de versies voor iOS en Android, chat je met deze versie voor Windows Phone gemakkelijk met je vrienden of groepen.

Naast het sturen van tekstberichten, gebruik je Messenger ook om foto's te maken en delen, je locatie te delen en stickers (de grote, bewegende emoticons) te sturen. Je geeft groepsgesprekken een naam en voegt afbeeldingen toe om een beter overzicht te krijgen.

Messenger voor Windows Phone mist helaas een aantal interessante functies die de Android- en iOS-versies wel hebben. Zo is er bijvoorbeeld geen mogelijkheid om te bellen of gesproken berichten te versturen en kun je ook geen berichten sturen aan contacten zonder Facebook.

Mooi Windows Phone-design

De Messenger-app ziet er fris uit en past goed bij de rest van het Windows Phone-besturingssysteem. Nieuwe berichten verschijnen bovenin beeld, ongeacht wat je aan het doen bent op je telefoon. De LiveTile laat zien hoeveel nieuwe berichten je hebt en laat (als je hem groot hebt ingesteld) ook een deel van de tekst zien.

Het navigeren in de app werkt erg gebruiksvriendelijk. Je hebt een lijst met recente chats en berichten, een lijst van Messenger contacten en een lijst contacten die op dat moment actief zijn. Je veegt gemakkelijk van lijst naar lijst.

Conclusie

Hoewel je geen gesproken berichten verstuurt zoals bij de iOS- en Android-versie, is
Messenger voor Windows Phone toch de beste manier om met je Facebook-vrienden te chatten. Messenger voor Windows Phone is een absolute must voor Windows Phone-bezitters die veelvuldig op Facebook zitten.

Messenger

Download

Messenger (Facebook Messenger)

Beoordelingen about Messenger

Promotie×
Sichun Ma | Tom Holland Leaks The Spider-Man 2 Title, Because Of Course He Does | WhatsApp Bibel (2)