Facebook Messenger

Facebook Messenger (Unofficial) (Chrome) 2.1.8

De wereld van Facebook in een pop-up

Met Facebook Messenger voor Chrome lees je je privéberichten, chat je en bekijk je je prikbord op Facebook, net zoals met de app voor smartphones.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Facebooken zonder naar de site te gaan
 • Werkt ook als Chrome afgesloten is
 • Mail, chat, nieuwsfeeds en meer
 • Taakbalk-integratie

TEGEN

 • Niet echt handig
 • Gebruiksvriendelijkheid kan beter

Goed
7

Met Facebook Messenger voor Chrome lees je je privéberichten, chat je en bekijk je je prikbord op Facebook, net zoals met de app voor smartphones.

Het Facebook-universum in een pop-up

Na de installatie verschijnt er naast de adresbalk van Chrome een pictogram voor Facebook Messenger. Klik erop en er verschijnt een pop-up: hierin heb je toegang tot je mailbox, lees je je berichten en stuur je nieuwe.

Net als in de gelijknamige smartphone-app is er een zijbalk waarmee je snel verbinding maakt met alle diensten van het sociale netwerk, zoals de chat, het prikbord, evenementen een nog veel meer. Natuurlijk kun je ook nieuwe statusupdates posten.

Geen browser-integratie, een gemiste kans

De pop-up is een beetje ongemakkelijk en onpraktisch in het gebruik. Een geïntegreerde oplossing in de browser is absoluut handiger.

Eenmaal geactiveerd is Facebook Messenger for Chrome makkelijk bereikbaar via het pictogram in de Windows-taakbalk en blijft ook actief na het sluiten van Google Chrome.

Net als de smartphone app

Tijdens de test werkte Facebook Messenger feilloos. Het werkt exact zo als de smartphone-app.

Conclusie

Het gebruik van een pop-up is een beetje retro en overtuigt niet echt. Browser-integratie, bijvoorbeeld in de vorm van een sidebar, had deze plug-in interessanter gemaakt. Voor de echte Facebook-junkies is het echter toch handig om FB altijd bij de hand te hebben.

Deze download is niet langer beschikbaar. We raden je aan een kijkje te nemen in de Messenger categorie voor alternatieve applicaties.

Facebook Messenger

Download

Facebook Messenger (Unofficial) (Chrome) 2.1.8

Beoordelingen about Facebook Messenger

 • Anonymous

  door Anonymous

  heel leuk.
  ik vind facebook Messenger heel leuk en gemakkelijk als je wilt skypen..   Meer

Promotie×
saison 1, épisode 302 - Robin libre ! Luffy contre Lucci, bataille au sommet | Andreas Apergis | The Real Housewives of Beverly Hills