Facebook Home

Facebook Home 1.1

Verander je Android- in een Facebook-telefoon

Facebook Home is een gratis app van Facebook. Je Android-toestel verandert compleet qua uiterlijk en functionaliteit, omdat Facebook er een soort eigen laag overheen legt.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Foto's van vrienden
  • Snel naar chat

TEGEN

  • Voelt als infectie

Armoedig
3

Facebook Home is een gratis app van Facebook. Je Android-toestel verandert compleet qua uiterlijk en functionaliteit, omdat Facebook er een soort eigen laag overheen legt.

Kenmerken

Facebook Home is meer dan alleen een snelle manier om op het sociale netwerk te komen. De achtergronden van je telefoon zijn nu onlangs geüploade foto's van je vrienden, en de enige werkende knop is een rondje met jouw profielfoto.

Schuif met die knop en er verschijnen extra opties in Facebook Home. Zo ga je snel naar Facebook Messenger, beheer je je bestanden of open je de applicaties. Veel van deze apps zijn tevens direct verbonden met Facebook.

Gebruiksvriendelijkheid

Ondanks dat je bij het openen van het menu een lijst met apps ziet staan, betekent dit nog niet dat ze ook daadwerkelijk werken. Veel applicaties dienen de eerste keer nog apart geïnstalleerd te worden.

Facebook Messenger is nog steeds de oude vertrouwde al vind je daar tegenwoordig ook je gemiste oproepen. Toch voelt Facebook Home als een overname. Je hebt eerder het gevoel dat je controle kwijt bent in plaats van dat dit programma je meer biedt.

Kwaliteit

Facebook Home is verre van af. Het doel van Facebook is om de mobiele telefonie over te nemen, maar zo ver is het nog lang niet. Dit maakt Facebook Home eigenlijk nog een nutteloze app. Toch neemt het al wel je telefoon over. Alles wat je op je telefoon doet moet nu via Facebook Home.

Misschien hebben we hier met een testversie te maken, maar het is de vraag waarom dit überhaupt op de markt is verschenen. Wij raden je daarom ook af om het definitief te gebruiken; het is simpelweg te dominant terwijl het niet functioneert.

Conclusie

Facebook Home voelt als een vijandige invasie op je telefoon. Je had een leuk Android-toestel dat ineens geïnfecteerd lijkt met Facebook Home. Het prettigste was daarom voor ons het verwijderproces van dit programma.

Een kleine waarschuwing; Facebook Home maakt van je telefoon een Facebooktelefoon. Het is bedoeld om alles wat je voorheen deed met je telefoon (apps, bellen, etc.) vanuit Facebook Home te doen, met alle gevolgen van dien.

Zo komen gemiste telefoontjes in de chatlijst van Facebook Messenger en is je startscherm vanaf de installatie een constante stroom van updates.

Facebook Home

Download

Facebook Home 1.1

Beoordelingen about Facebook Home

Promotie×
Seychelles | Superstition | Terms of Use