Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack

Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack voor Windows

DLC met extra aanhangers voor Euro Truck 2

Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack is een add-on die trailers van een machine en voertuigfabrikant in Europa toevoegt, genaamd Krone. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Een verstandige variëteit aan merktrailers
  • Tal van side skirts en paint-opties
  • Krone-banden zijn beschikbaar voor uw vrachtwagens
  • Zorgvuldig nagemaakte weergaven van Krone-aanhangwagens

TEGEN

  • Bestaande trailers kunnen meer dan de beste Krone-trailers vervoeren
  • Krone-accessoires kunnen niet op voorraadtrailers worden gebruikt
  • Bestaande trailers hebben meer maatwerkopties
  • Geen asconfiguraties of extra zijbelichtingsconfiguraties

Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack is een add-on die trailers van een machine en voertuigfabrikant in Europa toevoegt, genaamd Krone.

Extra trailers, tuning en accessoires

Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack vereist het originele spel Euro Truck Simulator 2 om deze DLC te installeren. De trailers die de DLC toevoegt, zijn de Profi Liner, droge voering, cool Liner, de Profi Liner & Load Carrier (dubbel) en de Profi Liner HD-flatbed. De accessoires die de DLC toevoegt zijn onder meer de achtermodels, de Easy Rider-banden, koelers, achterbumpers, de Krone koffiemok, de Krone Pennant, de Krone Style Cap, Krone Hub, achter en voorste chassisaccessoires. Bovendien zijn de verfbanen van Krone ook beschikbaar.

DLC voor mensen die ondersteuning willen tonen

Na het uitbrengen van Euro Truck 2 hebben de ontwikkelaars Euro Truck 2 gedurende vijf jaar ondersteund en verschillende gratis patches toegevoegd voordat deze DLC uitkwam. De gratis patches hebben veel meer toegevoegd dan deze DLC, daarom moet je dit kopen als je de ontwikkelaars wilt ondersteunen. Mensen die fans van Euro Truck zijn, kunnen profiteren van deze DLC, maar mensen die alleen maar op zoek zijn naar extra content, zijn misschien ontmoedigd door het lage aanbod. Het is niet zo weinig als die spellen die je gewoon een verandering van kleding geven (bijv. South Park Stick Of Truth), maar er is niet veel nieuwe content om enthousiast van te worden in het geval van Euro Truck 2.

Meeste downloads Simulators voor windows

Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack

Download

Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack Varies with device

Beoordelingen about Euro Truck Simulator 2 - Krone Trailer Pack

Promotie×
Ariana Grande – imagine New Single | Angela Anaconda | Black Clover - Raw Chap 99