Dropbox

Dropbox for Mac 2.10.52

Jouw bestanden, altijd en overal toegankelijk

VOOR

  • Ontzettend gebruiksvriendelijk
  • Rappe synchronisatie

TEGEN

  • Synchronisatie vertraagt je Mac

Excellent
9

Dropbox is een innovatieve gratis applicatie waarmee je overal toegang hebt tot je bestanden via één map. De voortdurend automatisch synchroniserende kopieën van deze map op verschillende platformen brengen je files altijd binnen handbereik. Of je nu je dropbox-map opent vanaf je werkcomputer, mobiel of MacBook op een terrasje, het bevat te allen tijde de meest recente versies van je bestanden.

Wil je met Dropbox aan de slag, dan maak je allereerst een account aan op de site. Log je in, dan heb je via deze pagina altijd toegang tot je bestanden. Deze wil je natuurlijk ook vanaf je Mac openen en daartoe installeer je het kleine programmaatje. Vervolgens werken het web- en softwaregedeelte van deze applicatie naadloos samen.

Dropbox zet eigenlijk alleen maar een gedeelde map op je computer, die het continu bijwerkt. Wat je ook opslaat in deze Dropbox-map, je bewaart 't in feite op 't internet (de servers van Dropbox). Tik je onderweg naar werk in de trein een brief en sla je 'm vanaf je laptop op in je Dropbox, dan open je hetzelfde documentje op kantoor vanuit de Dropbox op je pc aldaar.

Door de toegang tot één unieke map vanaf verschillende apparaten, besturingssystemen en plaatsen is Dropbox bijzonder geschikt voor het uitwisselen van bestanden met anderen. Het programma heeft dan ook een aparte functie aan boord voor het delen van een map met meerdere Drobpox-gebruikers.

Dropbox is net als data-opslag-concurrent SpiderOak een schoolvoorbeeld van software gemaakt voor cloudcomputing. Slinger met deze applicatie je bestanden de digitale wolk in en open ze waar je maar wilt, via een lokale dropbox-map. Je kunt natuurlijk hardnekkig je webmail gebruiken of gewoon blijven klooien met usb-sticks. Wij raden je toch echt dit software-pareltje aan.

Dropbox

Download

Dropbox for Mac 2.10.52

Beoordelingen about Dropbox

Promotie×
Toys 988 | Reaper - Ein teuflischer Job | Amagami SS English Subbed