Dropbox

Dropbox 3.6

Synchroniseer en deel bestanden online

VOOR

  • Snelle synchronisatie
  • Foto's uploaden vanaf je iPhone
  • Online opslag tot 2GB
  • Muziek streamen van pc naar iPhone

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Dropbox is een gratis applicatie voor het online plaatsen (en synchroniseren) van bestanden. De iPhone applicatie werkt goed samen met de versies voor Windows en Mac, waardoor je altijd toegang hebt tot documenten & foto's in je Dropbox.

Dropbox voegt een extra map toe op je Windows pc of Mac computer. Deze map is naar hartelust te vullen met Pdf-bestanden, Word-documenten of foto's, met een uniek voordeel: aanpassingen verwerkt de software 'live'. Haal je dus met Dropbox op je iPhone of iPod touch een bestand weg, dan zie je dit meteen op je pc of Mac. Met deze iPhone versie werkt vooralsnog alleen het uploaden van foto's. Door het ontbreken van mappentoegang op de iPhone mag en kan je nog geen andere types bestanden online zetten met je mobiel.

Na het starten van de applicatie voer je je Dropbox gegevens in, waarna je meteen de bestanden ziet. Foto's en Pdf-bestanden open je moeiteloos op je telefoon. Ook het verwijderen van bestanden is een genot. Deze redacteur krijgt bijvoorbeeld niet genoeg van het verplaatsen en verwijderen van (voornamelijk compromitterende) foto's. Zit je met je iPhone naast je pc dan zie je 3 seconden na een mobiele 'opruiming' al een bericht op je computerscherm.

Net als de desktopversies van deze software is de iPhone versie een waar genot. Maak je graag foto's met je iPhone, dan zet je deze met een paar tikjes online of deel je de link met vrienden. Dropbox overstijgt de verwachtingen, doordat het platform-onafhankelijk is. Of je nu thuis zit achter je pc, op het werk of in de trein; dankzij Dropbox heb je overal toegang tot je favoriete bestanden.

Beoordelingen about Dropbox

Promotie×
Parts of a Personal Computer - 1831 Words | Geostorm 3D BluRay 1080p | lucky patcher