Dolphin Browser

Dolphin Browser 7.5.1

Navigeren met gebaren op je iPhone

VOOR

  • Navigeren met gebaren
  • Goede deelfuncties
  • Scrollen met volumeknoppen

TEGEN

  • Overvol scherm

Goed
7

Dolphin Browser is een webverkenner voor je iPhone. De gratis browser integreert deelfuncties (via sociale bladwijzersite Delicious) en Google diensten in een bomvol, modern pakket.

Dolphin Browser opent liefst 8 websites tegelijk in tabbladen, waar je met gebaren ('gestures') doorheen bladert. Ook het inzoomen verloopt vlekkeloos en waar nodig pas je een sterk staaltje multi-touch toe. Dit betekent grofweg dat je een knijpbeweging met duim en wijsvinger maakt om delen van een pagina te vergroten of te verkleinen.

Tik je op het plusje rechtsboven in de pagina dan krijg je nieuwe opties tot je beschikking. Hier vind je snelkoppelingen naar Google's diensten (Gmail, Google Maps, etc.) en je bladwijzers. Hoewel er een berg opties beschikbaar is, maakt dit de browser vaak overvol. Zelfs op grote schermen is de verkenner chaotisch, waarbij de advertenties er nog een schepje bovenop doen.

Dolphin Browser zit bombol opties maar is lang niet zo snel als Opera Mini of Skyfire. De besturing met gebaren is leuk, doch niet meer dan een gimmick. Dolphin Browser is hierdoor een middelmatige browser, met veel te sterke concurrentie.

Dolphin Browser

Download

Dolphin Browser 7.5.1

Beoordelingen about Dolphin Browser

Promotie×
Thomas Friends: Big World! Big Adventures! The Movie | Gud Naal Ishq Mitha (From "Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga") | Orologi e gioielli