DoNotTrackMe

DoNotTrackMe for Chrome 2.2.5.1205

Blokkeer je surfgedrag voor webadverteerders in Chrome

VOOR

  • Zeer effectief
  • Duidelijke informatie over trackers
  • Geen configuratie nodig

TEGEN

  • Blokkeert niet alles

Excellent
9

DoNotTrackMe is een gratis add-on voor Chrome, de webbladeraar van Google. Met deze extensie zorg je er voor dat websites geen gerichte advertenties plaatsen.

Heb je eenmaal DoNotTrackMe geïnstalleerd dan zul je verbaasd staan over hoeveel van jouw surfgedrag naar derden gaat. DoNotTrackMe blokkeert meer dan 600 trackers (servers die informatie vergaren om jou gerichte advertenties te 'bieden') en het programma blijft zichzelf updaten. In een klein knopje bovenin de balk zie je direct hoeveel trackers er zijn geblokkeerd.

Een groot voordeel van het blokkeren van deze advertenties is dat de snelheid van het browsen aanzienlijk toeneemt. Aangezien er minder informatie is om te laden, zullen de pagina's lekker snel op je monitor verschijnen. Helaas weet DoNotTrackMe (nog) niet alle trackers te blokkeren, maar de resultaten zijn nu al indrukwekkend. DoNotTrackMe is er overigens ook voor Mozilla Firefox, Safari en Internet Explorer.

Maak jij je zorgen over gerichte advertenties en jouw privacy? Installeer dan DoNotTrackMe. Deze app werkt uitstekend en is heerlijk simpel in het gebruik.

Meeste downloads Extensies & Tools voor windows

Meer
DoNotTrackMe

Download

DoNotTrackMe for Chrome 2.2.5.1205

Beoordelingen about DoNotTrackMe

Promotie×
Libraries Demo | Educativo | Скачать и Смотреть