Denksport

Denksport 1.0.1

Woordzoekers op je iPad

VOOR

  • Luchtige puzzels

TEGEN

  • Slechts 1 type puzzel

Gemiddeld
6

Met de Denksport applicatie krijg je een handvol klassieke woordzoekers op je iPad. Voor wie dit type puzzel niet kent: woorden staan al ingevuld in een vierkant en jij moet ze zien te vinden. Deze gratis versie van Denksport bevat 6 woordzoekers in verschillende categorieën.

Woordzoekers zijn gemakkelijke, luchtige puzzels. Alles wat je moet doen is het aanstrepen van woorden in horizontale, verticale of diagonale richting. Een iPad leent zich uitstekend voor dit type puzzel, waardoor Denksport 'speelt' als vanouds.

De onderwerpen in deze 'Classic' uitvoering van Denksport lopen nogal uiteen. Zo zoek je woorden in de categorieën Groenteman, Beweging en Jennifer Aniston. Vanuit de applicatie zijn andere uitgaves van Woordzoekers beschikbaar.

Deze versie van Denksport heeft niet zoveel om het lijf. Woordzoekers zijn echter leuke zoethoudertjes voor onderweg en zoek je een uurtje vertier in de trein dan zit je met Denksport goed.

Meeste downloads Puzzels voor iphone

Meer
Denksport

Download

Denksport 1.0.1

Beoordelingen about Denksport

Promotie×
Suci Begitu TERPUKUL Waktu Tahu Jasad Pak Farhan Sudah Dimakamkan | Cinta Suci - Episode 191 | XYplorer 19.50.0200 + Medicine[BabuPC] | Play Movie