Deezer

Deezer 4.2.1.2

Mobiel genieten van muziek met Deezer voor Android

VOOR

  • Afspeellijsten offline beschikbaar
  • Grote muziekbibliotheek

TEGEN

  • Verwarrende Facebook-koppeling
  • Verstopte muziek-suggestiefunctie

Uitmuntend
8

Deezer is een Android app van de gelijknamige muziekdienst, waarmee je altijd en overal toegang hebt tot je favoriete muziek. Net als concurrent Spotify brengt Deezer muziek naar je mobiel, maar let op: deze app werkt alleen in combinatie met een betaald abonnement (Deezer Premium +).

De muziekbibliotheek van Deezer is ontzettend uitgebreid (meer dan 15 miljoen nummers) en je vindt er dan ook genoeg materiaal om afspeellijsten aan te maken. Uiteraard voeg je hier ook 'eigen' muziek aan toe via de importeerfunctie. Raak je uitgeluisterd op je de playlists, dan zet je één van de vele radiostations aan.

Wat enigszins tegenvalt in Deezer voor Android is de locatie van de suggestiefunctie. Deze is naar onze smaak té goed verstopt (je vindt 'm onderaan de zoekresultatenlijst bij artiesten). Natuurlijk is dit jammer, want muzikale aanbevelingen zijn nou juist de kracht van online muziekdiensten.

Deezer verplicht je in te loggen met een Facebook-account, maar de koppeling tussen Facebook en de app is later te verwijderen via het optiemenu. Dit geldt ook voor de standaardinstelling die jouw beluisterde nummers op je Facebook-profiel toont. Hoe dan ook, de koppeling met Facebook is vrij verwarrend en vooral storend.

Deezer voor Android is een gebruiksvriendelijke muziek app, die de concurrentie met Spotify prima aankan. Net als bij laatstgenoemde is de integratie van de app met je online account naadloos. Verder is het muziekaanbod gevarieerd en is de geluidskwaliteit van goed niveau.

Deezer

Download

Deezer 4.2.1.2

Beoordelingen about Deezer

  • door Anonymous

    Deezer.
    Deezer is een ramp voor de klassieke muziek liefhebber. Zelfs bekende namen ontbreken in de collectie. I...   Meer

Promotie×
The Great Wall 2016 HDCAM 720p VO | 1 Suppenteller 24 cm von Villeroy Boch Switch Plantation Sahip 2. Wahl | Jeremy Cumpston