Compass

Compass 2.1

Digitaal kompas in verschillende stijlen

VOOR

  • Verschillende kompasstijlen
  • Veel instellingen

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Compass is een lichte applicatie voor je Android telefoon. De applicatie toont een kompas in verschillende stijlen, van digitaal tot analoog. In het leeuwendeel van de Android telefoons zit een digitaal kompas en deze gratis applicatie verfraait en visualiseert deze functie.

Compass heeft 6 verschillende skins, ofwel dessins voor je kompas in petto. De meeste hiervan zijn herkenbaar en lijken op de instrumenten in vaar- of voertuigen. Het klassieke kompas -een favoriet op de redactie- lijkt uiteraard op het bekende gereedschap met magneet, glasplaatje en ijzeren wijzertje. Een nachtkompas geeft in heldere rode kleuren de richting aan.

Compass zoekt desgewenst je coördinaten op via GPS (Global Positioning System) en toont deze op het scherm. Heb je liever een pure ervaring dan stel je het antieke kompas in, met een houten achtergrond. Compass heeft ontzettend veel instellingen, waardoor je de applicatie volledig naar wens indeelt.

Het ingebouwde kompas van je telefoon is leuk maar weinig visueel. Compass haalt alle mogelijkheden van de digitale richtingaanwijzer uit je toestel, wat de software bijzonder handig maakt.

Beoordelingen about Compass

Promotie×
Robert Elliott | Romantic | Watch This Link!