CometBird

CometBird 3.6.16

Lichtgewicht webbrowser met extra hulpmiddelen

VOOR

  • Licht op middelen
  • Online bookmarking-service
  • Hiermee kunt u ingesloten video's en Flash-bestanden downloaden

TEGEN

  • Importeert alleen gegevens uit Internet Explorer
  • Vertaalhulpmiddel werkt niet

Gemiddeld
6

Elke dag zijn er meer en meer webbrowsers voor je om te kiezen: niet alleen nieuwe hoofdversies van de meest populaire, maar ook minder bekende opties zoals CometBird.

Deze webbrowser is gebaseerd op de Gecko-engine (dezelfde die door Firefox wordt gebruikt) en biedt u een nieuwe interface om op internet te surfen. Het werkelijke uiterlijk van CometBird verschilt niet veel van andere webbrowsers - vooral Firefox - maar het bevat enkele uitstekende functies.

Een daarvan is de mogelijkheid om uw bladwijzers te synchroniseren met een online bladwijzer-synchronisatieservice van de CometBird-ontwikkelaars, bekend als CometMarks. Een andere mogelijkheid is om mediabestanden (Flash-, video- en audiobestanden) rechtstreeks vanuit de browser te downloaden, zonder gebruik te maken van externe downloadmanagers. Het is jammer dat het ook niet werkt met foto's.

CometBird werkte prima tijdens onze tests en was erg licht op bronnen, wat altijd goed is. Maar ik had de indruk dat het niet zo heel anders was dan andere webbrowsers. Bovendien werkte de vertaalhulp niet en als het gaat om het importeren van gegevens uit andere browsers (bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en dergelijke) werkt het alleen met Internet Explorer.

CometBird is een vrij standaard webbrowser die deel uitmaakt van de lijst met beschikbare keuzes, maar niet echt opvalt met speciale functies.

CometBird

Download

CometBird 3.6.16

Beoordelingen about CometBird

Promotie×
Face The Raven season 09 episode 10 | └ Sporting Goods | Watch movie