Essentieel
10

Classics is een digitale boekenkast voor je iPhone. Met de applicatie heb je beschikking over liefst 23 boeken, in een mooie (digitale) verpakking.

Classics is een must-have voor iedereen die Engelstalige literatuur op zijn/haar verlanglijstje heeft staan. Klassieke werken van onder andere John Milton, Lewis Carroll, Daniel Defoe, H.G. Wells en Arthur Conan Doyle sieren deze prachtige applicatie. De boekenkast laat zich eenvoudig bedienen, de boeken zet je met enkele sleepbewegingen in de gewenste volgorde klaar. Het lettertype is lekker groot en pagina's sla je om met één vingerbeweging (naar links of rechts).

Een greep uit het aanbod: Alice in Wonderland (én Through the Looking Glass), het Griekse epos de Ilias van Homerus, Paradise Lost en nog veel meer. Classics heeft een bijzonder assortiment, dat liefhebbers van verschillende genres kan bekoren.

Wat kunnen we anders dan genieten van deze prachtwerken. Dit zijn stuk voor stuk late jeugdherinneringen die je met terugwerkende kracht mag verwelkomen in je geheugen. Middelbare scholieren kiezen hier gretig de favorieten voor hun leeslijst maar iedereen smult van deze 'Classics'. Er bestaat geen enkele reden om deze software niet razendsnel op te halen.

Beoordelingen about Classics

Promotie×
94904-spol-skrillex--1411591805.mp3 | Fantazije | Alita: Battle Angel (2019)