Cisco AnyConnect Secure Mobility Client

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client voor Windows

Next-Gen VPN dat zich onderscheidt van de menigte

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client is de beveiligingsapplicatie van Cisco Systems met ondersteuning voor VPN-clients. Het vervangt de vroegere Cisco VPN Client.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veilig
  • Ondersteunt zowel IPsec als SSL
  • Niet alleen beperkt tot het aanbieden van VPN-toegang

TEGEN

  • De softwarenaam is lang en verwarrend
  • Mogelijk te veel functies ingebouwd in één

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client is de beveiligingsapplicatie van Cisco Systems met ondersteuning voor VPN-clients. Het vervangt de vroegere Cisco VPN Client.

VPN-functionaliteit

De beveiliging die VPN-verbindingen bieden, is handig, vooral wanneer u openbare netwerken en internethotspots gebruikt om zaken gedaan te krijgen. Cisco AnyConnect Secure Mobility Client-functies op Mac OS X-, Windows 7-, Windows 8-, Windows 10- en ook Linux-systemen. Met de VPN-component van de klant kunnen eindgebruikers keuzes maken om de VPN automatisch opnieuw te verbinden wanneer de verbinding wordt verbroken. Het biedt ook toegang tot lokale netwerken tijdens niet-gesplitste tunnelsessies. En blokkeert verbindingen met onbekende, niet-vertrouwde servers. Er is ook een mobiele-appvariant van deze tool, die gratis kan worden gedownload op iOS, Android en ook de Appstore van Amazon.

Installeren en gebruiken van de VPN

Als u Cisco AnyConnect Secure Mobility Client wilt gebruiken, moet u de software installeren en een profiel configureren voor elke serververbinding. Om te werken, hebben de profielen server-side VPN-ondersteuning nodig. Doorgaans pakken universiteiten en bedrijven in vooraf geconfigureerde profielen in als onderdeel van hun software-installatiepakketten. Wanneer de VPN-client wordt gestart, verschijnt er een venster met een catalogus met geïnstalleerde profielen. Om een ​​nieuwe VPN-sessie te starten, moet u een profiel uit de catalogus kiezen en op de knop Verbinden klikken. U wordt vervolgens gevraagd om uw inloggegevens op te geven om het authenticatieproces te voltooien.

Meeste downloads Veiligheid & Privacy voor windows

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client

Download

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client 4.5

Beoordelingen about Cisco AnyConnect Secure Mobility Client

Promotie×
Vó Ngựa Trên Đồi Cỏ Non | Immer wieder Jim (12) | Full Version