Cinemagram

Cinemagram 2.1

Sociale app voor bewegende stillevens

VOOR

  • Kunstwerken in een handomdraai
  • Fraaie fotofilters
  • Social media-integratie

TEGEN

  • Niets op aan te merken

Essentieel
10

Cinemagram brengt je foto’s tot leven. Met de gratis iPhone-app maak je GIF-afbeeldingen met bewegende gedeeltes, die je in een handomdraai deelt met de rest van de wereld.

Bewegende foto's, die noemen we toch gewoon filmpjes? Niet helemaal. Met Cinemagram creëer je bijvoorbeeld een afbeelding van een groep springende mensen. De mensen zelf staan stil, maar hun schaduwen zie je als een uitzinnige feestmeute ronddartelen.

Hoe werkt het precies? Met Cinemagram maak je eerst een filmpje van hooguit een paar seconden, terwijl je de camera zo stil mogelijk houdt. De app pakt één stilstaand frame van de video, waarna jij het gebied van de afbeelding kiest dat je wilt laten bewegen. In het geval van bovenstaand voorbeeld is dat dus de grond waarop de mensen hun schaduw werpen. Eenmaal klaar, kies je een Instagram-achtig filter om de dynamische afbeelding op de fleuren.

Behalve de filters en naam zijn er meerdere overeenkomsten tussen Cinemagram en Instagram. Cinemagram leent de interface met onderin vijf knoppen, en combineert dit met een sociale feed waar je verticaal doorheen bladert. Net als in Instagram zijn de sociale opties rijkelijk aanwezig. Je deelt geanimeerde foto’s via Facebook en Twitter, of met andere gebruikers van Cinemagram zelf.

Een portret dat knipoogt, dansende schaduwen, een bewegende reflectie in de spiegel; je maakt het met Cinemagram. De app animeert foto’s en maakt ze nóg mooier dankzij een reeks fijne filters.

Meeste downloads Fotografie voor iphone

Meer
Cinemagram

Download

Cinemagram 2.1

Beoordelingen about Cinemagram

Promotie×
Bobcat Goldthwait | Eerst afgelopen | Comments (0)