Chuzzle

Chuzzle Deluxe 1.0

Overeenkomen met de Chuzzle critters zo snel als je kunt

VOOR

  • Vier spelmodi
  • Leuke animaties
  • Eenvoudig op te pakken en te spelen

TEGEN

  • Kan te gemakkelijk zijn om te matchen
  • Soundtrack eentonig

Goed
7

Als je ooit Bejeweled of Zuma hebt gespeeld, kun je misschien genieten van Chuzzle Deluxe, waarmee je controle krijgt over Gremlin-achtige pelsbollen die giechelen, piepen en niezen terwijl je ze prikt en over het raster duwen.

Natuurlijk gaat het er niet alleen om Gremlins rond te duwen. Chuzzle Deluxe is in wezen een match-three-game die je uitdaagt zoveel mogelijk van de critters van dezelfde kleur te matchen. Je doel is om trofeeën te winnen en daarmee geheime gamefuncties te ontgrendelen die nieuwe niveaus en bonussen aan Chuzzle Deluxe toevoegen. Het spel wordt volledig door de muis bestuurd, zodat je Chuzzles van dezelfde kleur in verticale of horizontale rijen kunt slepen.

De enige obstakels voor je voortgang zijn scenario's zonder meer bewegen. Het gaat om puzzelsloten die willekeurig verschijnen en de Chuzzles op hun plaats vergrendelen. Bovendien, sommige groter (je zou kunnen zeggen "dikker") Chuzzles uiteindelijk nemen twee rijen tegelijk die al dan niet werken in uw voordeel. Als je op een punt komt dat je jezelf eenvoudig kunt vinden zonder een andere zet, kun je een beperkt aantal 'Scrambles' gebruiken die het bord resetten of opschudden.

Er zijn 4 spelmodi voor Chuzzle Deluxe - Classic Chuzzle, Speed ​​Chuzzle, Zen Puzzle en Mind Bender, wat misschien de meest uitdagende is omdat je de Chuzzles in gespecificeerde patronen moet matchen. Anders, zoals de naam al doet vermoeden, is Speed ​​Chuzzle misschien de andere bijzonder uitdagende modus omdat het je ziet chuzzelen in een race tegen de klok. Uiteindelijk kun je echter enigszins 'vals spelen' door gewoon de Chuzzles in een oude richting te bewegen en de wet van gemiddelden betekent dat je zeker punten zult verdienen.

Chuzzle Deluxe is een leuk spel met een springerige soundtrack en een handvol leuke speelmodi. Als je van match-three games houdt, is het een goed aanbod.

Meeste downloads Puzzels voor windows

Meer
Chuzzle

Download

Chuzzle Deluxe 1.0

Beoordelingen about Chuzzle

Promotie×
Bear Making, Repair | Historyczne | 「おいかけっこ」 「名探偵」 「CO2」 その他いろいろ盛沢山セット