Carousel

Carousel 1.3.1

Gemakkelijk Dropbox foto's bekijken en delen

Carousel by Dropbox is de nieuwste dienst van Dropbox. Beheer, bekijk en deel je Dropbox foto's.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Al je Dropbox foto's in één galerie
  • Foto's delen met vrienden
  • Back-up via WiFi

TEGEN

  • Verplicht om alle foto's te backuppen

Goed
7

Carousel by Dropbox is de nieuwste dienst van Dropbox. Beheer, bekijk en deel je Dropbox foto's.

Alles-in-één fotoalbum

Gebruik je Dropbox mobiel, dan is Carousel een fijne aanvulling op de dienst. Alle afbeeldingen in je Dropbox worden in een galerie weergegeven, zodat je ze gemakkelijk bekijkt. De afbeeldingen zijn gesorteerd op datum.

Ook fijn: van alle foto's op je camera roll wordt een back-up gemaakt, zodat de afbeeldingen op je mobiel direct in je Dropbox map staan. Deze afbeeldingen worden samen met degene die al opgeslagen waren vertoond. Als je je smartphone veel gebruikt om foto's te maken, dan is Carousel de perfecte manier om deze allemaal op één plek te laten zien.

Het delen van foto's gaat op veel verschillende manieren. Het kan per mail, per sms en via Twitter en Facebook. Degenen met wie je de foto's deelt hoeven zelf geen Carousel te gebruiken. Hebben ze app wel, dan is het mogelijk direct vanuit Carousel foto's en berichten te sturen. De ontvanger slaat de foto's op in zijn of haar Dropbox account. Wil je bepaalde foto's niet laten zien? Dan is het mogelijk deze te verbergen.

Delen en verbergen

Carousel heeft een prettige interface, net als Dropbox. Om van de dienst gebruik te maken, moet je verbonden zijn met je Dropbox account. Ook moet je de app toegang tot je camera roll geven en toestemming geven om een back-up van al je foto's te maken. Zodra je dat hebt gedaan, kun je de app gebruiken en worden al je foto's op datum gesorteerd.
Door naar boven en naar beneden te scrollen zie je de meest recente foto's. Wil je wat sneller door de tijd gaan, swipe dan van links naar rechts op elke keer een maand terug te gaan.

Klik je op een foto en veeg je omhoog, dan deel je de foto in kwestie. Wil je de foto liever verbergen in je overzicht? Swipe dan naar beneden. Om weer terug naar het album te gaan, klik je op de foto, wat in het begin wel een beetje verwarrend is.

In je profiel heb je de mogelijkheid foto's via Wifi te backuppen en een profielfoto toe te voegen voor je gesprekken.

Die profielfoto's en het voeren van een gesprekken zijn een typische toevoeging aangezien de app meer draait om fotobeheer. Toch is het zeker handig om foto's met andere Carousel-gebruikers te delen. Deel je foto's met mensen zonder Carousel, dan krijgen ze een link naar de foto in een mailtje of sms'je. Als ze het plaatje willen bekijken, moeten ze wel eerst de app downloaden.

Logische opslag

Carousel is een goede manier op al je foto's op één plek te bekijken. Ben je een fanatieke mobiele fotograaf en wil je je foto's op één plaats opslaan, dan is Carousel daar ook buitengewoon geschikt voor. Net als met Dropbox, heb je recht op 2 Gb gratis opslag, daarna moet je betalen voor een upgrade. Omdat het verplicht is om al je foto's te synchroniseren, is de kans echter groot dat je opslagruimte snel vol raakt.

Dropbox biedt opslagruimte in de cloud. Bewaar je bestanden, afbeeldingen en andere zaken. Carousel is een aanvullende mobiele app waarmee je gemakkelijk de foto's op je Dropbox account bekijkt en deelt. Ook is het mogelijk de foto's op je mobiele apparaat te synchroniseren met Carousel.

Carousel

Download

Carousel 1.3.1

Beoordelingen about Carousel

Promotie×
leonardo 59 | toques para Samsung | Elettrodomestici