CamMe

CamMe 2.1

Maak foto's met je handen!

Maak foto's zonder je telefoon vast te houden met deze indrukwekkende app.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Innovatieve technologie
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Perfect voor selfies en groepsfoto's
  • Leuk voor feestjes

TEGEN

  • Paar kleine technische problemen

Excellent
9

Maak foto's zonder je telefoon vast te houden met deze indrukwekkende app.

Selfie-verzekerd

CamMe is één van de helderste camera-apps op de markt en won een prijs op het Mobile World Congress 2014. De app werkt met twee simpele gebaren: een open handpalm en een dichte vuist. Deze gebaren bepalen wanneer je een foto neemt. Vergeleken met andere apps die op eenzelfde manier werken, is CamMe soepel en herkent je handen praktisch altijd. De app herkent je hand ook vanaf een flinke afstand, wat erg handig is bij het maken van een groepsfoto. Je kunt zowel de camera aan de voor- als aan de achterzijde gebruiken.

Naast de bekende "selfie" zijn er nog twee mogelijkheden om foto's te maken. De eerste is Photobooth, waarmee je foto's neemt alsof je in het bekende fotohokje zit.

Als tweede is er Funshots, waarmee je je gezicht in een grappig plaatje zet. Als de foto klaar is, pas je het formaat aan zodat het beter in de afbeelding past. In de gratis versie van CamMe zitten slechts een paar Funshots. Om meer aan te schaffen, moet je betalen.

Handjes in de lucht

CamMe is ontzettend intuïtief. Je steekt je hand op om de camera te activeren en maakt een vuist om het aftellen te starten. Een bliepje laat je weten dat je hand herkend is en het aftellen is luid en duidelijk hoorbaar.

CamMe herkent zowel je linker- als rechterhand. Indrukwekkend!

Schieten maar

CamMe is een indrukwekkende en erg vernieuwende app. Of je nu selfie-verslaafd bent of gewoon wat foto's samen met je vrienden wilt maken, dit is de perfecte app. CamMe is het downloaden meer dan waard.

Meeste downloads Fotografie voor iphone

Meer

Beoordelingen about CamMe

Promotie×
High Neck Plain Sweaters | Technic Mega Nude Eyeshadow Palette Matte Shimmer Pink Bronze Gold Brown Shadow | American Dresser