Call of Duty: Legends of Wars

Call of Duty: Legends of Wars voor Android

Een ander overlevingsspel komt om te spelen

Call of Duty: Legends of Wars maakt zijn debuut in mobiel gamen en sluit zich aan bij andere royale gevechten van grote namen zoals Fortnite en PUBG . In dit first-person shooter-spel moet je vechten om te overleven door alle andere spelers in het veld te elimineren. Bereid je voor en bereid je voor op een intens en actievol overlevingsspel waarbij het alleen de laatste man is die telt.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Dagelijkse en wekelijkse beloningen
  • Heeft een zelfstudie
  • Gladde en realistische afbeeldingen
  • Beschikt over zombie-spelmodus

TEGEN

  • Kan niet overschakelen naar derde gezichtspunt
  • Geen extra levens

Uitmuntend
8

Call of Duty: Legends of Wars maakt zijn debuut in mobiel gamen en sluit zich aan bij andere royale gevechten van grote namen zoals Fortnite en PUBG . In dit first-person shooter-spel moet je vechten om te overleven door alle andere spelers in het veld te elimineren. Bereid je voor en bereid je voor op een intens en actievol overlevingsspel waarbij het alleen de laatste man is die telt.

Speel met de Call of Duty-helden

De game maakt deel uit van de populaire Call of Duty- franchise en als hij in een mobiel gebaseerde gameplay duikt, krijgen spelers de kans om de originele en iconische personages zoals Ghost en Captain Price te gebruiken. Hoewel de personages bekende gezichten zijn voor oude fans, hoeven nieuwe spelers en first-timers zich geen zorgen te maken over voorafgaande kennis over de plot of personages van de serie. Call of Duty: Legends of Wars richt zich op het geven van een volledige strijd royale ervaring waarbij je hoofddoel is om als enige winnaar van de ronde naar voren te komen. Je personages kunnen ook worden aangepast en je kunt van tijd tot tijd van outfit wisselen. Zelfs je wapens kunnen worden aangepast en geüpgraded. Zorg ervoor dat je voldoende in-game valuta verdient door te classificeren, dus doe je best om niet zo vroeg in het spel te worden neergeschoten!

Schieten om te doden

Call of Duty: Legends of Wars begint met een snelle missie-tutorial, waarin spelers zich eerst vertrouwd kunnen maken met de knoppen en knoppen van de game voordat ze deelnemen aan een totale shootout op het slagveld. Dit is een zeer nuttige modus die meestal andere overlevingsspellen missen. De tutorial maakt Legend of Wars een ideale keuze voor beginners. Zodra je deze startersmissie hebt voltooid, ben je helemaal klaar om de andere spelmodi te proberen, waarbij je tegen andere spelers speelt. Legend of Wars laat je kiezen of je een solomissie wilt beginnen of om samen met een team van 5 te spelen. Wat je ook kiest, het slagveld zal net zo intens zijn. Het bevat de verschillende kaarten die in andere Call of Duty-spellen zijn gebruikt en elk heeft zijn eigen interessante gebieden om te verkennen en te plunderen. Slechts een tip! Neem je tijd om jezelf vertrouwd te maken met elke beweging, zodat je je bewegingen kunt plannen en weet welke plekken strategisch perfect zijn voor het spotten van vijanden.

Een zombie-apocalyps?

Deze spelmodus is erg interessant en we wedden dat je hem graag zou proberen zodra je dit spel hebt. In plaats van andere spelers te confronteren en te fotograferen, richt je de ondoden op terwijl je deelneemt aan raid-missies. Je kunt dit een pocalyptische instelling ingeven, alleen of met anderen. Deze met zombie besmette wereld biedt niet alleen een adembenemende gameplay, maar ook een hartverscheurende gameplay. De graphics en beelden van de game zijn ongelooflijk realistisch, waardoor de zombies er echt angstaanjagend uitzien.


Beantwoord de plicht

Call of Duty: Legends of Wars is een veelbelovend overlevingsspel dat je beslist eens zou moeten proberen. Hoewel het geen van de plots in de andere Call of Duty-spellen volgt, biedt het spelers de kans om het eenvoudigweg los te laten. Deze game is gemaakt om u puur entertainment te bieden.

Meeste downloads Actiespellen voor android

Call of Duty: Legends of Wars

Download

Call of Duty: Legends of Wars 1.0

Beoordelingen about Call of Duty: Legends of Wars

Promotie×
Ashley Judd | Yvette Nicole Brown | Effects of computer to college students