Excellent
9

Call of Duty 4 is een first-person shooter die je meeneemt naar de toekomst. De mooie beelden zorgen voor een intense spelbeleving. Deze demo laat je uitstekend kennis maken met het vierde deel van de populaire reeks van Call of Duty games.

In Call of Duty 4 Modern Warfare vecht je tegen de Ultranationalisten die in Rusland de macht hebben gegrepen. In verschillende missies heb je de beschikking over vele wapens die jou naar je einddoel moeten helpen. Ook speel je Call of Duty 4 Modern Warfare online, of ga je met een vriend de uitdaging aan om samen de zogenaamde 'Spec Ops'-missies te volbrengen.

Dit level, het eerste level van de volledige versie, is er in vier moeilijkheidsgraden. Het verschil tussen 'recruit' en 'veteran' is erg groot. Waar het makkelijke niveau je leert hoe je dit spel speelt, zal de moeilijke variant je veel gesodemieter opleveren. Op deze manier blijft Call of Duty je boeien, ondanks het feit dat deze demo maar 1 level bevat.

Sinds 2003 is Call of Duty een begrip in het genre van first-person shooters. Het spel is mooi gemaakt en speelt fijn. Houd je van veel actie, dan is deze demo van Call of Duty 4 Modern Warfare een ware aanrader.

Call of Duty 4

Download

Call of Duty 4 Modern Warfare

Beoordelingen about Call of Duty 4

  • door Anonymous

    HELP!!.
    I CANT BUY THE GAME!! if i insert the my email enz it wil say Payment refused Please verify your paymen...   Meer

Promotie×
Speelgoed & Modelbouw | Uptostream | Bizonytalan (Insecure)