Bus Driver

Bus Driver 1.52

Voel je als een echte buschauffeur

VOOR

  • Mooie beelden
  • Eenvoudige bediening
  • Gevarieerde missies

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Bus Driver is een rijspel van de makers van German Truck Simulator en UK Truck Simulator. Deze titel lijkt wat algemener maar heeft spetterende buspret in huis, verdeeld over zeer verschillende missies. Dat is bijvoorbeeld bij Bus Simulator niet het geval.

In Bus Driver begin je je loopbaan met het besturen van een schoolbus. De kinders hebben een zwemdagje voor de boeg en jij mag de bengels naar het sportcentrum brengen. Zo'n tripje lijkt eenvoudig, maar blijkt niet mee te vallen! Zo moet je kaarsrecht op de busbaan blijven rijden en mag je niet te hard afremmen bij de haltes. Bij slordig rijden verlies je punten en bij botsingen blijft er al helemaal niets meer van je score over.

Enkele missies vinden plaats tijdens onweer of hevige sneeuwval, wat het besturen van zo'n gevaarte natuurlijk verzwaart. Gelukkig ziet het spel er mooi uit en geniet je van de steden of de besneeuwde bergweggetjes buiten de bus. Bus Driver bestuur je met de pijltjestoetsen en je opent de deuren met de Entertoets. Dat werkt allemaal gesmeerd en de grote uitdaging blijft dan ook het volgen van de strikte verkeersregels.

Bus Driver biedt gevarieerde levels en een prettige rijervaring. De beelden zijn mooi en het spel is toegankelijk voor iedereen. Dankzij de strenge verkeersregels is Bus Driver nog enigszins leerzaam ook.

Meeste downloads Racespellen voor windows

Meer

Beoordelingen about Bus Driver

Promotie×
Canadian Dollar | 10PCS 12V Luce Led Individuale Singolo Lampadina con Unita Pre-cablato Luminoso | Pioneer Elite Pro-141