Bubble Shooter 2018

Bubble Shooter 2018 voor Windows

Ga eraan!

We brengen ieders favoriete klassieke arcadespel terug : Bubble Shooter 2018 ! Deze keer zul je niet alleen popping kleurrijke bellen, omdat je wordt het spelen van dit spel om een zeer belangrijke taak, namelijk r escue de baby dieren te bereiken!

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Interessante missies
  • Uitdagende levels
  • Kleurrijke visuals
  • Eenvoudig te begrijpen spelmechanica

TEGEN

  • Herhaalde gameplay
  • Repetitieve muziek
  • Afbeeldingen zijn niet 3D
  • Geen permanente pointerwijzer

Uitmuntend
8

We brengen ieders favoriete klassieke arcadespel terug : Bubble Shooter 2018 ! Deze keer zul je niet alleen popping kleurrijke bellen, omdat je wordt het spelen van dit spel om een zeer belangrijke taak, namelijk r escue de baby dieren te bereiken!

Oproep aan alle dierenliefhebbers

Babybeesten zitten gevangen in de bubbels en het is aan jou om ze te bevrijden door de bubbels op de bovenste helft van je scherm te laten knappen. Deze bubbels hebben overeenkomstige kleuren en tijdens de eerste paar niveaus zijn ze handig bij elkaar gegroepeerd, dus het fotograferen met een bal van dezelfde kleur is heel eenvoudig. Als je in staat bent om bubbels te knallen die in de buurt zijn of die vastzitten aan het opgesloten baby-dier, barst de bubbel die hen omhult ook en ze zullen van de grond vallen met een parachute op hun rug. Er zijn veel verschillende soorten dieren die je tijdens het spel zult tegenkomen, zoals wasberen, vossen en katten ! Het toevoegen van een klein beetje dierenreddingsmissies in dit populaire arcadespel maakt het interessanter, spannender en unieker voor andere schietspellen met bellen.

Breek met kleuren

De bubbels variëren vooral van kleur en naarmate je verder komt door de levels, worden nieuwe bubbelkleuren toegevoegd. Het maakt het spel moeilijker en uitdagender, vooral wanneer de bubbels van dezelfde kleur niet langer in grote aantallen zijn gegroepeerd. Soms kom je uitgekiende bubbels tegen en moet je op je canon vertrouwen om de kleur te produceren die bij de eenzame bubbel past. Dat wil zeggen dat de kleuren van je bubbels willekeurig verschijnen. Misschien moet je een aantal keer schieten voordat je in staat bent om te krijgen wat je nodig hebt, dus je moet er echt goed over nadenken voordat je schiet. Het continu loslaten van luchtbellen zonder deze op de juiste manier los te laten, zal ervoor zorgen dat ze zich ophopen totdat ze uiteindelijk de grond raken. Als ze dat doen, raak je de game kwijt.

Gezien het feit dat de bubbels een assortiment kleuren zijn, wordt het spel duidelijk kleurrijk zoals het is, maar de bubbels zijn niet het enige dat Bubble Shooter 2018 aangenaam maakt voor de ogen. De visuals en graphics helpen ook om een ​​lichte en ontspannen sfeer te creëren. Deze game is immers gemaakt voor mensen die niets te doen hebben en achterover willen leunen, ontspannen en zich zonder veel inspanning willen vermaken.

Moeiteloos plezier

Bubble Shooter 2018 is een ontspannen arcadespel met zeer eenvoudige bediening en game-mechanica. De toevoeging van het bevrijden van gevangen babydieren is een prachtige en leuke draai waardoor spelers zich echt volmaakt voelen. De schattigheid is ook een toegevoegde en zeer verwelkomde bonus. Mensen van alle leeftijden kunnen spelen en genieten van dit klassieke arcadespel.

Meeste downloads Actiespellen voor windows

Bubble Shooter 2018

Download

Bubble Shooter 2018 varies-with-device

Beoordelingen about Bubble Shooter 2018

Promotie×
E-Booki / Książki | Lot 1 à 50 Tests De Grossesse Précoce HCG Les Plus Sensibles J-4 Résultat Rapide | View Profile