bubbl.us

bubbl.us

Breng uw belangrijke ideeën en gebeurtenissen online in kaart

VOOR

  • Deel je kaarten met vrienden
  • Bewaar en keer later terug naar bepaalde mindmaps
  • Sta mensen toe om online naar u te zoeken
  • Eenvoudig te gebruiken interface

TEGEN

  • Kan een beetje gevoelig zijn bij het toevoegen van kind-tekstballonnen

Goed
7

bubbl.us is een webgebaseerde tool waarmee je je gedachten en ideeën kunt indelen in één samenhangende gedachtekaart .

Als je ooit een waanzinnig gedetailleerd project aan je hebt toegewezen op je werk of school, begrijp je waarschijnlijk hoe gemakkelijk het is om per ongeluk een stap (of drie!) Te verknoeien. bubbl.us is een online service die er is om u te helpen dingen een beetje gemakkelijker te maken.

Met een eenvoudig te gebruiken interface en een zeer snel proces voor het instellen van een account, kunt u echt direct duiken in het gebruik van bubbl.us in korte tijd. Vanaf daar begin je met het eerste project dat je in gedachten hebt en ga je vanaf daar. Net als de meeste mindmaps, begint bubbl.us je met één gedachteballon waarin je je hoofdidee schrijft (of misschien een projecttitel). Het doet denken aan heel weinig andere mind mapping-programma's , het enige verschil is dat bubbl.us volledig op het web is gebaseerd. U kunt deze vanaf elke computer op internet eenvoudig openen.

bubbl.us laat je zelfs je mindmaps delen en ze doorzoekbaar maken voor andere gebruikers die misschien op zoek zijn naar een vergelijkbare kaart die al is gemaakt. U kunt afzonderlijke kaarten opslaan voor later gebruik en zelfs naar hartenlust exporteren.

Het enige echte nadeel van bubbl.us is dat de bellenstelen van het kind soms een beetje moeilijk te beheren zijn. Je zou misschien een zusterstam kunnen maken als je een kind wilde laten bubbelen. Gelukkig is de knop voor het ongedaan maken echter maar één klik verwijderd. Sommige gebruikers vinden het ook vervelend dat het gebruik van een scrollball met een muis de neiging heeft om uw kaart in en uit te zoomen in plaats van de pagina daadwerkelijk te laten scrollen.

Voor een eenvoudige en gratis webgebaseerde mind mapping-tool is bubbl.us behoorlijk uitgebreid.

Meeste downloads Projectmanagement voor web-apps

Meer
bubbl.us

Naar de site

bubbl.us

Beoordelingen about bubbl.us

Promotie×
Antique ASPREY LONDON Silver Enamel Parasol Walking Stick Handle | Private Investigator | Honor Honor 7A, 2GB + 16GB (Dual SIM), Black -34% KSh 11,799 KSh 17,999 (4 Offers from KSh 11,799 ) (71) Buy now