BrouwVisie

BrouwVisie 1.95

Brouw vele soorten biertjes in eigen huis

VOOR

  • Zeer uitgebreid

TEGEN

  • Niet voor beginners

Uitmuntend
8

BrouwVisie is een gratis programma voor bierbrouwers. Naast het samenstellen van recepten, gebruik je het voor het afdrukken van stickers, het uitwisselen van recepten en het maken van proefnotities. Zo heeft de amateurbrouwer alles bij de hand voor het perfecte pintje.

BrouwVisie is erg compleet. De databases zijn al goed gevuld dus daar hoef je niets meer aan toe te voegen. De databases tonen uitgebreide lijsten met hopsoorten, mouttypes en overige ingrediënten. Deze geven je een compleet overzicht van de benodigde bestanddelen. Dankzij het rekencentrum weet je direct hoe warm je maischwater moet zijn of (ook niet onbelangrijk) hoeveel alcohol jouw bier bevat.

Weet je nog niet zeker of je zelf bier gaat brouwen, dan schrikt BrouwVisie je waarschijnlijk af. Het zit zo volgestopt met data, dat het allemaal wat overweldigend is. De gegevens zijn echter wel allemaal nodig om iedere brouwer de juiste informatie te verschaffen. Gelukkig bevat deze download een handleiding die je goed op weg helpt.

Voor je lievelingsbiertje hoef je voortaan niet meer naar de supermarkt. Je brouwt het lekker zelf met de hulp van BrouwVisie. Door het enorme aanbod heb je elke dag een andere goudgele rakker tot je beschikking.

BrouwVisie

Download

BrouwVisie 1.95

Beoordelingen about BrouwVisie

Promotie×
Season 0 Episode 22 Strung Out 4 | Battle Of Los ... | The Big Bang Theory