Braille Translator

Braille Translator 1.41

Website zet tekst om naar braille

VOOR

  • Verschillende typen weergave

TEGEN

  • Niet geschikt voor blinden en slechtzienden

Gemiddeld
6

Braille Translator is een gratis webdienst die tekst omzet in brailleschrift. Op de webpagina voer je een tekst in, waarna je klikt op de knop 'Translate' om een zin of woord in braille te zien.

Wil je je verdiepen in Brailleschrift dan ben je bij Braille Translator aan het juiste adres. Je zet tekst om met de modi 'Grade 1' en 'Grade 2', waarbij de eerste modus vertaling per letter realiseert. De tweede modus werkt met geavanceerde algoritmen die combinaties van letters en woorden gebruiken.

Hoewel je snel tekst omzet en toont in diverse braille-stijlen (en puntgrootten) dient Braille Translator slechts als referentie voor geïnteresseerden. Blinden en slechtzienden werken veelal met een brailleregel, die juist tekst omzet naar tastbaar brailleschrift. Braille Translator is dus vooral geschikt voor mensen die tekst willen omzetten om later in reliëf te zetten.

Als leermiddel voor de opbouw van braille, is Braille Translator zeker geschikt. De website bedient echter geen blinden of slechtzienden, omdat zij beschikken over een brailleregel.

Braille Translator

Naar de site

Braille Translator 1.41

Beoordelingen about Braille Translator

Promotie×
Yu-Gi-Oh! Zexal | Truck Simulation 19 premium | Emilio Gutiérrez Caba