BitTorrent Remote

BitTorrent Remote 1.0.20111104

Beheer je torrents vanaf je Android-telefoon

VOOR

  • Beheer je torrents op afstand
  • Voeg nieuwe downloads toe

TEGEN

  • Wij hebben ze niet gevonden

Excellent
9

Met het gratis BitTorrent Remote download en beheer je torrents direct vanaf je Android-telefoon. Zo plan je downloads van afstand en heb je (waarschijnlijk) alles al binnen bij thuiskomst.

Om gebruik te maken van BitTorrent Remote dien je de app te downloaden en te installeren. Daarna ga je naar BitTorrent op je pc of Mac. Daar vul je in het optiemenu een computernaam en wachtwoord in. Wanneer je de app op je Android toestel opstart, vraagt deze om in te loggen. Nu zie je al je torrents en hun status. Ga je vervolgens op je mobieltje naar een torrentsite, dan kies je wat je wilt downloaden en je computer gaat thuis direct aan de slag.

Het menu van BitTorrent Remote is strak en overzichtelijk. Niet dat dat veel uitmaakt, want je gebruikt de app eigenlijk weinig vanaf je mobieltje. Het belangrijkste is immers het starten van torrents en dat doet de software prima. Gebruik je bijvoorbeeld Miren Browser voor Android, dan geef je eenvoudig aan dat BitTorrent Remote automatisch (op de achtergrond) opstart zodra je op een torrent klikt.

Met BitTorrent Remote heb je een heerlijke app op je mobiel die je internetleven vereenvoudigt. Je hoeft nooit meer op losse briefjes namen van artiesten of films op te schrijven om ze thuis te downloaden. Voortaan start je de torrents direct vanaf je telefoon.

Meeste downloads File Sharing & Peer to Peer voor android

Meer
BitTorrent Remote

Download

BitTorrent Remote 1.0.20111104

Beoordelingen about BitTorrent Remote

Promotie×
Noblesse 436 | Operation Finale French DVDrip xvid | Hajimete no Gal OVA Subtitle Indonesia