BitLife Life Simulator

BitLife Life Simulator voor Android

Kies je eigen levenspaden

BitLife is een simulatiegame ontwikkeld door Candywriter, LLC. De in Zuid-Amerika gevestigde apps-ontwikkelaars maken casual en leuke applicaties voor mobiele apparaten en tablets. Het simulatiespel gaat ondertussen over het proberen langer te leven met een vruchtbaar of vileine leven.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Een levenssimulatie met what-if-scenario's
  • Probeer verschillende levensloopbanen
  • Meerdere en verschillende eindes
  • Leer het concept van keuze en consequenties

TEGEN

  • Herhaalde gameplay
  • Alleen goed om single te spelen en niet voor meerdere plays
  • Weinig paden om uit te kiezen
  • Vereist toezicht van volwassenen vanwege gevoelige onderwerpen

Gemiddeld
6

BitLife is een simulatiegame ontwikkeld door Candywriter, LLC. De in Zuid-Amerika gevestigde apps-ontwikkelaars maken casual en leuke applicaties voor mobiele apparaten en tablets. Het simulatiespel gaat ondertussen over het proberen langer te leven met een vruchtbaar of vileine leven.

Wat als scenario's om te proberen

BitLife laat spelers beslissen hoe hun personage of zichzelf zal leven. Ze zijn vrij om te kiezen wat er met hun leven zal gebeuren. Ze kunnen de hoofdweg nemen door van de juiste keuzes een modelburger te maken. Enkele van de positieve scenario's voor het bereiken van de dood of het eindspel zijn trouwen met de droompartner, kinderen opvoeden en een ideale baan aannemen. Aan de andere kant kunnen spelers een meer sinistere rol innemen door de lage weg te nemen. Ze kunnen een bedreiging vormen voor hun ouders, afdalen in een misdaad, destructieve rellen veroorzaken, een smokkelaar worden of zelfs een buitenechtelijke relatie hebben met hun echtgenoot. Het simulatiespel eindigt uiteindelijk op de dood van de speler en ze zullen een lofprijs ontvangen over hoe ze leefden, of het nu eervol of schandelijk is. Spelers kunnen ook spoken als een verschijning als ze dat willen. Het einde is helemaal aan de beslissing van de speler.

Een nieuw perspectief in het leven hebben

Met het simulatiegame kunnen gebruikers inzicht krijgen in het leven van anderen via rollenspel. Spelers worden ouder en ze moeten selecteren wat ze vervolgens zouden doen. Er zullen scenario's zijn waarbij ze 3 keuzes moeten selecteren. Ze hebben te maken met situaties in de praktijk zoals gezondheidsproblemen, drugsmisbruik, criminaliteit en sociale contacten. Elke keuze heeft een vertakkingsresultaat. De andere beschikbare opties zijn Taak, Activa, Relaties en Activiteiten. Ze kunnen echte carrières proberen die ze in het echte leven misschien niet kunnen doen. Spelers zijn vrij om een ​​relatie te kiezen voor een gesimuleerde romance. Ze kunnen ook hun leven in het spel verlengen door zowel carrière als gezondheid in balans te houden. Spelers kunnen ook het leven van hun gesimuleerde families 'carrière- en liefdesleven observeren. Het gaat niet alleen om henzelf, maar ook om de impact van hun levensveranderende beslissingen die kunnen floreren of worden vernietigd. Kinderen kunnen worden onderwezen over de concepten van keuzes en consequenties in het leven. Ze zijn misschien eerst bang voor de beperkte tijd in het leven, maar het zal hen helpen volwassen te worden. Deze game ontvangt ook constante updates van de ontwikkelaars omdat ze constructieve feedback ontvangen van hun fans en community. Er is ook een Bitlife Community waar spelers kunnen bespreken welke paden optimale resultaten zullen opleveren, zoals een langer leven, succesvolle carrières en een gelukkiger instelling in het leven.

Leren hoe te leven

BitLife kan spelers leren dat ze slechts één keer zullen leven en dat elke keuze belangrijk is. Ze kunnen ook het leven proberen dat ze al jarenlang fantaseren.

BitLife Life Simulator

Download

BitLife Life Simulator 1-0

Beoordelingen about BitLife Life Simulator

Promotie×
Briefmarken | Polaris Office | Врата воинов