Bit Che

Bit Che 3.5

Torrents zoeken op tientallen sites tegelijk met Bit Che

VOOR

 • Doorzoekt alle grote torrent sites
 • Zelf torrent sites selecteren
 • Integreert met torrent clients

TEGEN

 • Niets noemenswaardigs

Uitmuntend
8

Bit Che is een gratis zoekmachine waarmee je een flinke hoeveelheid torrensites tegelijkertijd doorzoekt op torrentbestanden. Deze files coördineren de bestandsuitwisseling tussen aanbieders en afnemers van de downloads via torrent clients. Nu hoef je geen afzonderlijke sites meer door te spitten, maar vind je de bestanden via Bit Che en open je ze direct in je downloadprogramma.

Bit Che is een puur functioneel programmaatje en dat zie je terug in het design ervan. Binnen een sober venster vind je een zoekveld met daaronder ruimte voor zoekresultaten. Na een klik op een zoekresultaat krijg je een overzichtje van 't bestand te zien. Hierbij heb je ook de keuze tussen het opslaan/openen van 't bestand of het bezoeken van de site die de torrent file aanbiedt.

De metazoekmachine zet jouw zoekopdrachten in tabjes, zodat je resultaten makkelijk vergelijkt. Bovendien heb je de optie zelf een selectie aan te leggen van te doorzoeken torrentsites. Verder is Bit Che keurig in 't Nederlands vertaald.

Torrentzoekmachine Bit Che is een handig hulpmiddel voor downloadfanaten die geen tijd willen verliezen bij hun zoektocht naar torrentbestanden. Zodoende is de applicatie een dikke aanrader.

Wet - en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Softonic herinnert je eraan dat illegaal gebruik van deze software mogelijk strafbaar is en raadt onrechtmatig gebruik af.

Beoordelingen about Bit Che

 • door Anonymous

  Geweldig ook voor oma.
  Geweldig zelfs voor oma is dit te begrijpen bedankt Redgranny
  Pros: meedere pagina`s...   Meer

 • door Anonymous

  Bitche.
  Bitche is in één woord FANTASTISCH en zeker een must voor elke torrent-downloader. Keigoed en keisimpelo...   Meer

Promotie×
Carlow Now March 2012 | Anthony Bourdain Parts Unknown - Season 1 | Watch Series