Backgrounds

Backgrounds 4.0

Duizenden gratis wallpapers voor je iPhone

VOOR

  • Duizenden beschikbare wallpapers
  • Categorieën en goede zoekfunctie

TEGEN

  • Niet navigeren met je vingers
  • Geen automatische instelling als wallpaper
  • Reclamebanner in elk menu

Gemiddeld
6

Met het gratis Backgrounds vind je leuke achtergronden voor je iPhone of iPod. Je downloadt de plaatjes eenvoudig naar je toestel en stelt ze zo in als wallpaper.

Backgrounds is verbonden met de catalogus van Flickr, een grote online afbeeldingensite. Met de app browse je door een selectie van duizenden plaatjes uit het populaire fotoportaal. In het hoofdmenu van Backgrounds zie je enkele willekeurige afbeeldingen die vanboven en -onder omgeven zijn door navigatieknoppen. Via 'Popular', 'Recent' en 'Categories' én een zoekbalk snuffel je rustig rond voor geschikte plaatjes. Er zijn werkelijk vele tientallen categorieën, dus je bent wel even zoet.

Om van een plaatje je wallpaper te maken, druk je op 'Save' om 'm op te slaan en ga je naar de instellingen van je iDevice om daar de klus te klaren. Dat het niet via Backgrounds zelf kan (zoals met de Android-versie), ligt aan restricties van Apple op applicaties van derden. Qua gebruiksvriendelijkheid laat Backgrounds nog wel wat steekjes vallen. Zo sleep je gevonden foto's niet met je vingers van links naar rechts; je moet het stellen met pijltjesknoppen. Ook bevat Backgrounds permanent een reclamebanner.

Raak je snel verveeld met de achtergrond op je smartphone? Zoek met Backgrounds naar schattige, grappige, droevige en kunstzinnige plaatjes en stel ze zelf in als wallpaper! Als de catalogus op de een of andere manier niet tevreden stelt, kijk dan ook eens bij de app Wallpapers & Achtergronden.

Backgrounds

Download

Backgrounds 4.0

Beoordelingen about Backgrounds

Promotie×
IDM v6 xx release 3 patch(2) | Eps1 2 Cold War | Kiler-ów 2-óch (1999)