Vuze (Azureus)

Vuze (Azureus) 5.7.3.0

Supersnelle en media-rijke bit-torrent-client

VOOR

  • Snelle downloadtijden
  • Gratis te gebruiken
  • Zeer aanpasbaar
  • Kan worden geconfigureerd om alleen met VPN's te werken
  • Retourneert een groot aantal hits

TEGEN

  • Bloated vergeleken met andere P2P-apps
  • Probeert taakbalken te installeren

Excellent
9

Vuze (voorheen bekend als Azureus) is een bit-torrent-client die een vergelijkbaar formaat volgt als eMule, maar de makers beweren dat het aanzienlijke verbeteringen kan bieden in termen van hits, downloadtijden en navigeren door beschikbaar materiaal.

Het lijdt geen twijfel dat Vuze spectaculair snelle downloadtijden biedt, maar dit heeft een prijskaartje. Vooral het feit dat Vuze extreem opgeblazen is en probeert om twee werkbalken te installeren wanneer u het installeert. Aan de positieve kant, omdat Vuze een open source-project is, is er een grote gemeenschap van programmeurs, ontwerpers en gebruikers die het voortdurend testen en verbeteren en er is een uitstekende veelgestelde vraag.

Je krijgt uitgebreide statistieken over elk bestand dat met Vuze is gedownload (de meeste hiervan zal echter niets voor jou betekenen), maar het belangrijkste is dat je de belangrijke geschatte aankomsttijd en de deelratio krijgt die je vertellen hoeveel van een bepaald bestand je hebt geüpload of teruggegeven aan de gemeenschap. Blijkbaar zou in een perfecte wereld elk bestand een share-ratio van twee moeten hebben, wat betekent dat voor elk bestand dat je download, twee gebruikers het van je downloaden.

Het meest opvallende kenmerk van Vuze is echter de mediasite die is ingebed in de applicatie. Het ziet eruit als een entertainmentwebsite en dat is ongeveer wat het is, alleen het entertainment kan via Vuze worden gedownload. Deze omvatten gameshows, door gebruikers gegenereerde inhoud, sport en meer.

Vuze heeft daardoor een nogal overweldigende interface. Het is veel meer opgeblazen dan andere P2P-clients zoals uTorrent en transmissie . Het is even wennen, maar het voordeel is dat het veel meer aanpasbaar is dan de meeste Mac P2P-apps. Als u Vuze bijvoorbeeld wilt configureren om alleen met een VPN te werken, kunt u dit in tegenstelling tot uTorrent en Transmission doen.

Vuze is over het algemeen een uitstekende P2P-applicatie die misschien wat meer opgeblazen is dan de meeste, maar goed werkt en veel te bieden heeft.

Vuze -Per-bestand omhoog / omlaag en etastatistieken. Abonneren op abonnement-URL. Systeemvakveranderingen ter ondersteuning van de volgende download-ETA en een optiemenu om functies te beheren. Ondersteuning voor gebruik van een externe browser voor zoekresultaten en RSS-feedweergave. Verbeterde downloadsnelheid. Verbeterde connectiviteit van webbronnen.

Aanpassingen

  • Vuze -Per-bestand omhoog / omlaag en etastatistieken. Abonneren op abonnement-URL. Systeemvakveranderingen ter ondersteuning van de volgende download-ETA en een optiemenu om functies te beheren. Ondersteuning voor gebruik van een externe browser voor zoekresultaten en RSS-feedweergave. Verbeterde downloadsnelheid. Verbeterde connectiviteit van webbronnen.
Vuze (Azureus)

Download

Vuze (Azureus) 5.7.3.0

Beoordelingen about Vuze (Azureus)

Promotie×
The Brave | Zakarian vs. Taymor | Hellsing