Awe Zip

Awe Zip voor Windows

Een gratis en zeer geavanceerde unzipper zonder vangst

Op het moment van zijn oprichting was Awe Zip de beste unzipper die zelfs voor het Windows-besturingssysteem was gemaakt en het is helemaal gratis zonder enige vangsten, bloatware of onnodige installatieproblemen. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Een zeer snel en efficiënt stuk software
  • Voeg bloatware niet toe of verander uw systeeminstellingen niet
  • Geen advertenties, kosten, in-app betalingen of informatieverzameling
  • Werkt veel beter dan alle concurrenten van die tijd

TEGEN

  • Kan niet uitpakken
  • Kan meer functies gebruiken
  • Kan een standaard extraheerlocatie gebruiken
  • Misschien zijn meer archiveringsopties leuk

Op het moment van zijn oprichting was Awe Zip de beste unzipper die zelfs voor het Windows-besturingssysteem was gemaakt en het is helemaal gratis zonder enige vangsten, bloatware of onnodige installatieproblemen.

Unzip RAR-bestanden met gemak

Met Awe Zip kun je een hele reeks verschillende bestandstypen uitpakken, maar het moeilijkste voor Windows-gebruikers om te unzippen zijn RAR-bestanden, omdat Windows-besturingssystemen geen RAR-unzipper vooraf hebben geïnstalleerd en de meeste downloadbare RAR-zipuitwisselaars problemen hebben. De meeste downloadbare of online unzippers zullen te lang duren om te werken, ze zullen bloatware bevatten, ze zullen je registratie-informatie veranderen, proberen je systeeminstellingen te veranderen, ze zullen ongewenste bloatware toevoegen, ze eisen dat je je aanmeldt voor iets en ze voegen ongewenste installatie toe functies zoals toevoegingen aan uw rechtermuisknop-menu's. Awe Zip doet niets van dat, Awe Zip maakt simpelweg je bestanden uit en het doet het gratis.

Een foutloos ontwerp voor een perfect uitpakprogramma

Awe Zip maakt het uitpakken zo eenvoudig mogelijk. U kiest de map die u wilt zip- of unzippen, u neemt het wachtwoord op als u dat wilt en u neemt indien nodig een naam op. U klikt vervolgens op de knop "Archiveren" om een ​​gecomprimeerd bestand te maken of op de uittrekselknop om een ​​bestand te unzippen. Het grootste probleem met de software is dat je bestanden niet in batches kunt unzippen, maar het systeem is zo snel dat het ontsleutelen van veel bestanden in een korte tijd geen probleem is.

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor windows

Awe Zip

Download

Awe Zip varies-with-device

Beoordelingen about Awe Zip

Promotie×
Harry Potter Star Wars Music Box Engraved Wooden Music Box Craft Collectible Toy | Jack Ryan: Shadow Recruit (2014) 1080p BluRay x264 Dual Audio [Hindi DD5.1 - English DD5.1] - MSUBS | Allwin (1309)