AVG Zen - Admin Console

AVG Zen - Admin Console 1.0.33.1

Check al je AVG-apps op één plek

AVG Zen is een platform waarmee je op één plek alle instellingen op het gebied van veiligheid, prestaties en privacy van al je AVG-producten bekijkt.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Centrale controle van AVG-producten
  • Real-time waarschuwingen
  • Minimalistische interface
  • Eenvoudige configuratie

TEGEN

  • Geen geavanceerde opties
  • Niet erg nuttig

Niet bijzonder
5

AVG Zen is een platform waarmee je op één plek alle instellingen op het gebied van veiligheid, prestaties en privacy van al je AVG-producten bekijkt.

Verslag van je activiteiten in real time 

Het programma informeert je over de maatregelen die je moet nemen op gebied van prestaties en privacy. AVG Zen waarschuwt je als actie moet ondernemen, bijvoorbeeld als je al een tijdje geen virus-scan meer hebt gedaan of bepaalde opties zijn uitgeschakeld.

Helaas is het niet mogelijk om deze acties direct uit te voeren. Je krijgt slechts een melding en moet het probleem in het desbetreffende programma op het desbetreffende apparaat oplossen.

Eenvoudige installatie

De AVG -interface is erg kaal: je hebt geen geavanceerde opties en menu´s, alleen maar de basics.

Heb je al AVG-producten op je computer, dan is de installatie een fluitje van een cent. Je hoeft alleen maar het e-mailadres dat je bij de registratie hebt gebruikt in te voeren en vervolgens wordt alles aan elkaar verbonden.

Heb je nog geen AVG-producten, dan is het mogelijk om direct vanuit de interface van Zen ook AVG Internet Security en AVG PC TuneUp te installeren. Op zichzelf heb je weinig aan AVG Zen: je moet minstens twee andere apparaten of applicaties hebben om het programma mee te verbinden. Overigens is de trial-versie slechts 30 dagen te gebruiken.

Conclusie

Als je AVG-software en -toepassingen gebruikt om je apparaten te beschermen, dan is Zen een handig hulpmiddel om in één oogopslag te zien of alles nog in orde is. De software is eenvoudig te configureren en biedt nuttige informatie over de AVG-producten die je gebruikt. 

Er valt echter niets te beheren. Je krijgt slechts de operationele status en eventuele waarschuwingsberichten te zien. Als er iets mis is, moet je dit ook altijd in het programma zelf oplossen. Erg handig is AVG Zen dus niet.

AVG Zen - Admin Console

Download

AVG Zen - Admin Console 1.0.33.1

Beoordelingen about AVG Zen - Admin Console

Promotie×
Zmodo 1080p 8CH HDMI NVR 4 720p Wireless Home Video Security Camera System 500GB$153.99 3d left | Descargar | In Treatment