Avast Mac Security 2015

Avast Mac Security 2015 11.2.45153

Populaire gratis virusscanner nu ook voor Mac beschikbaar

VOOR

  • Actieve bescherming

TEGEN

  • Nog erg in ontwikkeling
  • Weinig info over scanmethodes

Goed
7

De populaire virusscanner van avast! is er ook voor de Mac, zij het in de status beta (in ontwikkeling). Net als de pc-versie is ook deze software gratis en scant het je Mac op aanvraag.

Hoewel het virusgevaar op de Mac stukken kleiner is, blijft voorkomen beter dan genezen. De immens populaire gratis virusscanner avast! Free Antivirus voor Mac lijkt op het eerste gezicht op de pc-versie, maar is redelijk beperkt. Natuurlijk is er een scanner voor bestanden, voor mail en voor het web maar je ziet goed dat de software nog in betastaat verkeert. In het overzicht (links in het scherm) is het menu 'Shields' (schilden) veruit het belangrijkste, want hier zie je het type bescherming dat avast! Free Antivirus voor Mac biedt.

Vanuit het menu 'Scan computer' voer je een check uit voor je bestanden door hele schijven of bepaalde mappen door te lichten. De grondigste scan van avast! Free Antivirus voor Mac is natuurlijk de Full System Scan, maar deze duurt erg lang. Heb je bestanden gedownload die je niet helemaal vertrouwt, dan sleep je deze gemakkelijk naar een vakje onderin het hoofdscherm om ze meteen te scannen.

Virussen komen niet zo vaak voor op de Mac, maar wil je regelmatige scans uitvoeren om je systeem schoon te houden dan raden wij avast! Free Antivirus voor Mac aan.

Avast Mac Security 2015

Download

Avast Mac Security 2015 11.2.45153

Beoordelingen about Avast Mac Security 2015

  • door Anonymous

    je computer werkt mee stuk trager vooral in de internet browsers geen optie.
    je computer werkt mee stuk trager v...   Meer

Promotie×
Más detalles | モンスターストライク APK | Koplo Jangan Pisahkan