Avast Mobile Security & Antivirus

Avast Mobile Security & Antivirus varies-with-device

Avast voor Android, gratis antivirusprogramma om je telefoon te beschermen tegen malware en diefstal

avast! Mobile Security & Antivirus beschermt je Android-toestel tegen malware en andere zaken. Het programma heeft een antimalware scanner, een anti-diefstal functie en nog meer features om je privacy te beschermen.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veel functies
  • Efficiënte antivirus
  • Alarmfuncties
  • Heldere interface
  • Verbruikt weinig geheugen
  • Groot filter voor oproepen en sms'en

TEGEN

  • Root rechten nodig voor firewall
  • Anti-diefstal setup is nogal complex

Essentieel
10

avast! Mobile Security & Antivirus beschermt je Android-toestel tegen malware en andere zaken. Het programma heeft een antimalware scanner, een anti-diefstal functie en nog meer features om je privacy te beschermen.

Virusscanners, anti-diefstal, back-up en nog veel meer

De scanner van avast! Mobile Security & Antivirus analyseert zowel de gedownloade apps in real-time als de inhoud van je SD-kaart. Start de scans wanneer jij dat wil of plan ze in. Updates worden dagelijks en automatisch uitgevoerd.

Met de module Protection beschermt avast! Mobile Security & Antivirus je in real-time tijdens het surfen over het internet. Je wordt gewaarschuwd als je een risicovolle pagina opent of als er een kans op phishing is. avast! Mobile Security & Antivirus bevat daarnaast ook een firewall, maar om die te gebruiken moet je root rechten hebben.

In het Toepassingsbeheer van avast! Mobile Security & Antivirus zie je hoeveel ruimte je apps innemen en hoeveel geheugen ze verbruiken en welke machtigingen ze hebben verleend. Wil je meer weten over die machtigingen, dan vindt je onder de functie Privacy Advisor een overzicht van welke apps bijvoorbeeld je locatie traceren of toegang hebben tot je adresboek. Erg handig om apps die inbreuk op je privacy maken te identificeren en eventueel te verwijderen.

avast! Mobile Security & Antivirus heeft ook een filter voor SMS-berichten en oproepen, wat erg handig is om een zwarte lijst van ongewenste nummers mee te maken.

Via de anti-diefstal module maak je in avast! Mobile Security & Antivirus witte lijsten van vertrouwde SIM-kaarten en is het mogelijk om vanaf een afstand je privacy te beschermen. In geval van diefstal of verlies kun je zo met een SMS gegevens wissen, je telefoon vergrendelen, een alarm activeren, zien waar je telefoon zich bevindt en nog veel meer.

avast! Mobile Security & Antivirus integreert ook met avast! Mobile Backup (dienst afzonderlijk geïnstalleerd te worden) om een reservekopie van het adresboek van contacten, bellijst / sms-berichten en foto's te maken.

Om veiligheidsredenen en om ongewenste wijzigingen in de instellingen te voorkomen, is het mogelijk een wachtwoord in te stellen.

Goed gestructureerde interface

De interface van avast! Mobile Security & Antivirus is eenvoudig en elegant. De suite zit vol met functies, maar is goed georganiseerd en intuïtief, zelfs voor de minder ervaren gebruikers.

Volledige suite voor de beveiliging van je Android-toestel

avast! Mobile Security & Antivirus is een uitstekend product om je smartphone of tablet te beveiligen.

Het programma is gemakkelijk te gebruiken en te configureren, biedt een uitgebreide set van functies, verbruikt weinig geheugen en heeft geen invloed op de levensduur van de batterij.

Ervaren gebruikers kunnen eventueel tegen een vergoeding de premium versie aanschaffen, die extra functies zoals Ad Detector en Geo-Fencing heeft.

Avast Mobile Security & Antivirus

Download

Avast Mobile Security & Antivirus varies-with-device

Beoordelingen about Avast Mobile Security & Antivirus

Promotie×
Der Fall John Doe! | Death-n-Roll | Watch This Link!