Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus 18.6.3983.0

Een van de beste antivirusprogramma's ter wereld

Avast Free Antivirus is een antivirus-gigant die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft. Veel gebruikers prijzen de software die hun computers beschermt. Avast (niet langer avast!) is een uitgebreid beveiligingsprogramma dat eenvoudig te begrijpen is.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Uitgebreid antivirus
 • Internetbeveiliging met SafeZone
 • Perfecte detectie
 • Duidelijke interface
 • De nieuwe Smart Scan functie

TEGEN

 • Verbruikt veel geheugen

Excellent
9

Avast Free Antivirus is een antivirus-gigant die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft. Veel gebruikers prijzen de software die hun computers beschermt. Avast (niet langer avast!) is een uitgebreid beveiligingsprogramma dat eenvoudig te begrijpen is.

Alles om je pc te beschermen

Avast Free Antivirus biedt real time bescherming voor je computer. Het programma voert regelmatig database-updates uit waardoor zelfs de nieuwste virussen, spyware en rootkits direct herkend worden.

Er zijn vijf verschillende scans beschikbaar in Avast Free Antivirus die schadelijke programma's herkennen en verwijderen.

Avast Free Antivirus bevat eveneens scans die je helpen de prestaties van je computer te verbeteren. De eerste hiervan is een functionaliteitsscan die controleert of jouw software up to date is. Daarna helpen de nieuwe features van de Cleanup module je met het detecteren van gaten in de beveiliging van jouw Wifi-verbinding en de router.

Voor het gemak van de gebruikers heeft Avast Free Antivirus een Smart Scan - een handige optie waarmee je alle scans tegelijk uitvoert. Het programma biedt een groot scala aan tools waarmee je verschillende taken uit kan voeren. Dankzij deze features is Avast Free Antivirus een echt multi-task programma dat een stuk verder gaat dan het standaard antivirusprogramma.

Avast Free Antivirus bevat een opschoon-feature voor je browsers, een beveiligde VPN-lijn, een SafeZone (een volledig beveiligde, privé browser die bijvoorbeeld handig is voor online aankopen), en Sandbox, een beschermingsprogramma voor virtuele machines. Ook biedt Avast Free Antivirus de mogelijkheid om back-up disks te maken.

Ten slotte is het mogelijk om al je instellingen te bewerken, en bekijk je eenvoudig je persoonlijke statistieken.

Een duidelijke interface en verbeterde prestaties

Ondanks het grote aantal features blijft Avast Free Antivirus een handig en overzichtelijk programma. De interface is duidelijk en goed te gebruiken.

Voor nieuwe versie gebruikt Avast hetzelfde design als bij de voorganger, aangezien dit programma een volledige make-over had ondergaan. Avast Free Antivirus behoudt de bewerkbare homepage en een zijmenu waarmee je eenvoudig alle opties opent.

Om het gebruik nog gemakkelijker te maken biedt Avast Free Antivirus een volledig vernieuwd support system waar je online al je vragen stelt.

Ten slotte is Avast Free Antivirus nóg veiliger omdat het programma nu gebruik maakt van beveiligde DNS- en HTTPS-protocollen.

Ons favoriete antivirus

Dankzij de duidelijke interface en de verbeterde beveiliging en instellingen, blijft Avast ons favoriete antivirusprogramma. Avast Free Antivirus blijft de beste keuze voor iedereen die op zoek is naar uitgebreide, pc-beveiliging.

Avast Free Antivirus

Download

Avast Free Antivirus 18.6.3983.0

Beoordelingen about Avast Free Antivirus

 • door Anonymous

  prima.
  het werk prima ben heel tevreden en gebruik het heel graag
  Pros: ik vin ze allemaal goed
  Con...   Meer

 • Anonymous

  door Anonymous

  vlottere samenwerking.
  vind ik ok maar qua updates moeilijk te bewerkstelligen ! dank U.   Meer

 • door Anonymous

  Licht, sterk en nuttig..
  Een erg licht en toch krachtig programma. Avast hoort het zeker bij de betere antivirus...   Meer

 • Anonymous

  door Anonymous

  Goed antivirussysteem toch kan makkelijker met bestelling en betalingen . .
  Antivirus-Systeem werkt zeer goed e...   Meer

 • door Anonymous

  Schitterend !.
  Sedert de installatie valt het op dat Avast blijkbaar zeer snel de beveiliging bijwerkt. Blijkt o...   Meer

 • Anonymous

  door Anonymous

  Goede gebruiksvriendelijke effciënte anti virus prog.
  Tot nu toe heeft de Free Version altijd goed zijn werk ge...   Meer

Promotie×
20x10 Ley y orden: Unidad de víctimas especiales | Sex Education - Season 1 | Die Brücke – Transit in den Tod